Home Featured Πραγματοποιήθηκε στην Αγία Νάπα ο Διεθνής Αγώνας Κολύμβησης Ανοιχτής Θάλασσας “Ocean Man Cyprus 2022”

Πραγματοποιήθηκε στην Αγία Νάπα ο Διεθνής Αγώνας Κολύμβησης Ανοιχτής Θάλασσας “Ocean Man Cyprus 2022”

0
Πραγματοποιήθηκε στην Αγία Νάπα ο Διεθνής Αγώνας Κολύμβησης Ανοιχτής Θάλασσας “Ocean Man Cyprus 2022”

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στην Αγία Νάπα ο Διεθνής Αγώνας Κολύμβησης Ανοιχτής Θάλασσας «Ocean Man Cyprus 2022».

Σε ανακοίνωση ο Δήμος Αγίας Νάπας αναφέρει πως «περισσότεροι από 280 αθλητές από 21 χώρες και 4 ηπείρους έλαβαν μέρος, οι οποίοι διαγωνιστηκαν με ευγενή άμιλλα και αλληλοσεβασμό, στις κολυμβητικές διαδρομές Ocean Μan 10χλμ, Half Ocean Μan 5χλμ, Sprint Ocean Man 2 Χλμ. και Ocean Kids, απολαμβάνοντας παράλληλα τα καταγάλανα κρυστάλλινα νερά της Αγίας Νάπας και τον εξαίρετο καιρό της χώρας μας».

Αναφέρεται πως «αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων διαγωνίστηκαν, συνοδευόμενοι από εφέδρους βατραχανθρώπους, ο Δημήτρης Γιάννη αθλητής της Autism Support Famagusta και οι αθλητές ΑΜΕΑ Αλέξανδρος Κουπάτος και Κωνσταντίνος Κυριάκου, οι οποίοι κέρδισαν το σεβασμό και το χειροκρότημα όλων».

Οι διοργανωτές εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στο Δήμο Αγίας Νάπας και στο Υφυπουργείο Τουρισμού για τη διαχρονική στήριξή τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2023.

Πηγή:ΚΥΠΕ