Home Featured Προαγωγές προσωπικού στην Τράπεζα Κύπρου μετά από 10 χρόνια

Προαγωγές προσωπικού στην Τράπεζα Κύπρου μετά από 10 χρόνια

0
Προαγωγές προσωπικού στην Τράπεζα Κύπρου μετά από 10 χρόνια

Ανακοινώθηκαν στην Τράπεζα Κύπρου αναβαθμίσεις (προαγωγές) προσωπικού μετά από παγοποίηση δέκα χρόνων λόγω της οικονομικής κρίσης που κτύπησε την Κύπρο και το τραπεζικό σύστημα το 2012 – 2013.

Οι αναβαθμίσεις προσωπικού στην τράπεζα αντανακλούν τόσο τη νέα δομή αλλά και την ενίσχυση του οργανογράμματος του συγκροτήματος, στη βάση και των μεταβαλλόμενων απαιτήσεων της αγοράς.

«Οι σημερινές αναβαθμίσεις αποτελούν σημαντικό βήμα αναγνώρισης και επιβράβευσης των ανθρώπων μας. Παράλληλα, σηματοδοτούν το σκεπτικό μας για μια μοντέρνα τράπεζα και ένα περιβάλλον εργασίας που ακολουθεί συγκεκριμένες δεσμεύσεις, στεγάζει ισχυρές φιλοδοξίες και προσφέρει ευκαιρίες δημιουργικότητας και προσωπικής συμμετοχής στο όραμά μας», αναφέρει σε μήνυμά του προς το προσωπικό, ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου, Πανίκος Νικολάου.

Όπως σημειώνει, «σε μια αγορά που αλλάζει ριζικά με ταχείς ρυθμούς, το συγκρότημά μας έχει την ευθύνη να προσφέρει στους πελάτες τη γνώση, τα μέσα και τη σιγουριά που χρειάζονται ώστε να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις για τη ζωή τους, να πετυχαίνουν τους στόχους τους και να κάνουν πράξη τα όνειρά τους».

Λέγοντας πως στο επίκεντρο του μετασχηματισμού σε μια σύγχρονη και βιώσιμη τράπεζα βρίσκονται οι εργαζόμενοι, ο κ. Νικολάου σημειώνει πως οι αναβαθμίσεις που ανακοινώθηκαν σήμερα είναι οι «πρώτες, εδώ και μία δεκαετία περίπου, αφού λόγω των συνθηκών, η διαδικασία είχε παγοποιηθεί».

Τέλος, ο κ. Νικολάου επεσήμανε πως στη διαδικασία επιλογής, «βασιστήκαμε σε συγκεκριμένα αντικειμενικά κριτήρια και μια σταθερή μέθοδο αξιολόγησης, διασφαλίζοντας πάνω απ’ όλα την αξιοκρατία και τη διαφάνεια», λαμβάνοντας υπόψη την προοπτική ανέλιξης, την αξία της θέσης εργασίας, τις αξιολογήσεις της τελευταίας τριετίας, την πετυχημένη άσκηση καθηκόντων σε παλαιότερα και υφιστάμενα καθήκοντα, όπως επίσης τα έτη υπηρεσίας στο ρόλο/ή και στο Συγκρότημα.

Πηγή:ΚΥΠΕ