X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΠρος απαγόρευση ταξιδιών Ισραηλινών προς Κύπρο λόγω κορωνοϊού από 30 Ιουλίου

Προς απαγόρευση ταξιδιών Ισραηλινών προς Κύπρο λόγω κορωνοϊού από 30 Ιουλίου

Το Υπουργικό Συμβούλιο στο Ισραήλ αποφάσισε να εισηγηθεί την επέκταση της κόκκινης κατηγορίας των χωρών στις οποίες απαγορεύονται τα ταξίδια των Ισραηλινών. Στις χώρες για τις οποίες γίνεται εισήγηση, περιλαμβάνεται και η Κύπρος. Η εισήγηση θα υποβληθεί ενώπιον της Κυβέρνησης στις 25 Ιουλίου και θα τεθεί σε ισχύ στις 30 Ιουλίου.

Ανακοίνωση από το Γραφείο του Ισραηλινού Πρωθυπουργού, Νταφτάλι Μπένετ, σε σχέση με την έγκριση του Σχεδίου για το Διεθνές Αεροδρόμιο Ben-Gurion αναφέρει πως οι χώρες που γίνεται σύσταση να περιληφθούν στην κόκκινη κατηγορία είναι η Μεγάλη Βρετανία, η Γεωργία, η Κύπρος και η Τουρκία.

Τα ταξίδια προς τις χώρες της κόκκινης κατηγορίας θα συνεχίσουν να απαγορεύονται εκτός εάν υπάρχει έγκριση από την επιτροπή για εξαιρέσεις.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως το άτομα που έχουν εμβολιαστεί θα τύχουν εξέτασης για κορωνοϊό όταν φθάσουν στο Ισραήλ και θα βγουν από την καραντίνα όταν λάβουν αρνητικό αποτέλεσμα

Τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί επίσης θα τύχουν εξέτασης για κορωνοϊό όταν φθάσουν στο Ισραήλ, θα μπουν σε καραντίνα για επτά ημέρες και θα βγουν από την καραντίνα όταν πάρουν αρνητικό αποτέλεσμα από το τεστ που θα γίνεται την έβδομη ημέρα.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share