Home Featured Πρώτη σέντρα σήμερα στο Αλφαμέγα Stadium

Πρώτη σέντρα σήμερα στο Αλφαμέγα Stadium

0
Πρώτη σέντρα σήμερα στο Αλφαμέγα Stadium

Στην ιστορία θα περάσει η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta, που ξεκινά σήμερα, καθώς διεξάγεται το πρώτο παιχνίδι στο νέο γήπεδο της Λεμεσού, Αλφαμέγα Stadium.

Ο Απόλλωνας φιλοξενεί τη Δόξα, στις 19:00, ευελπιστώντας να μπει «με το δεξί» στο νέο γήπεδο για να βρίσκεται στην τροχιά των πρωτοπόρων, ενώ σημειώνεται ότι οι δυο ομάδες βρίσκονταν επίσης αντιμέτωπες, στην πρώτη σέντρα στο νέο γήπεδο της Δόξας, στην Περιστερώνα, στην 2η αγωνιστική.

Την πρώτη της εμφάνιση αναμένεται να κάνει και η νέα μασκότ του Απόλλωνα, μια λευκή αρκούδα, η οποία παρουσιάστηκε την περασμένη Δευτέρα, στη μεγάλη φιέστα που διοργάνωσε η διοίκηση του Απόλλωνα για να γιορτάσει την «μετακόμιση» στο νέο γήπεδο.

Οι γαλανόλευκοι της Λεμεσού βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς, ενώ εκκρεμεί ο αγώνας με την ΑΕΛ, της 4ης Δεκεμβρίου, που λόγω επεισοδίων δεν ξεκίνησε ποτέ και ο οποίος θα διεξαχθεί σε ημερομηνία που θα καθοριστεί σε μεταγενέστερο στάδιο, κεκλεισμένων των θυρών, μετά από χθεσινή απόφαση του αθλητικού δικαστή.

Η Δόξα Κατωκοπιάς βρίσκεται στην 11η θέση με 11 βαθμούς, προερχόμενη από εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ με 0-1.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης στις 19:00, την αναμέτρηση μεταξύ της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου και της ΑΕΛ στο στάδιο «Τάσος Μάρκου».

Η 15η αγωνιστική συνεχίζεται την Παρασκευή με τους αγώνες Ολυμπιακός-Άρης και ΑΕΚ-Ομόνοια, το Σάββατο με τις αναμετρήσεις ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση και Ακρίτας Χλώρακας-Νέα Σαλαμίνα, και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με το παιχνίδι Καρμιώτισσα-Πάφος FC.

Πηγή:ΚΥΠΕ