X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΠρώτη χειμερινή εκδήλωση για Κλασικά Οχήματα στη Γεροσκήπου

Πρώτη χειμερινή εκδήλωση για Κλασικά Οχήματα στη Γεροσκήπου

Oλοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες της 1η χειμερινής εκδήλωσης για Κλασσικά Οχήματα με συνδιοργανωτές τον Όμιλο Κλασικών Οχημάτων Πάφου και τον Δήμο Γεροσκήπου.

Η εκδήλωση που διοργανώνεται το Σαββατοκύριακο 21- 22 Ιανουαρίου χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 στην Πλατεία Γεροσκήπου. Συγκεκριμένα, στις 2:30 μμ, τα 30 διαγωνιζόμενα οχήματα θα σταθμεύσουν στην Πλατεία Γεροσκήπου για εκθεσιακή παρουσίασή τους στο κοινό. Στις 3:30 μμ οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα ξεναγηθούν στους αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους της Πλατείας από τον Δήμο Γεροσκήπου. Γύρω στις 5:00 μμ θα έχει ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος της εκδήλωσης.

Το δεύτερο μέρος είναι η διαδρομή ακριβείας και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 στην ορεινή περιοχή Πάφου. Στις 10:00 πμ θα δοθεί η εκκίνηση του πρώτου διαγωνιζόμενου οχήματος από την Πλατεία Γεροσκήπου. Στις 12:30 μμ περίπου θα γίνει η άφιξη και ο τερματισμός του πρώτου διαγωνιζόμενου οχήματος στην Πλατεία Γεροσκήπου. Ακολούθως στη 1:30 μμ θα γίνει η απονομή των επάθλων στους νικητές στην Πλατεία Γεροσκήπου.

Η διοργάνωση της εκδήλωσης τελεί υπό την ευθύνη της O.V.Management Solutions Ltd.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share