Home Featured Ραντεβού με την ιστορία της έχει η ΑΕΚ Λάρνακας που διεκδικεί μια θέση στους «16» του Europa Conference League

Ραντεβού με την ιστορία της έχει η ΑΕΚ Λάρνακας που διεκδικεί μια θέση στους «16» του Europa Conference League

0
Ραντεβού με την ιστορία της έχει η ΑΕΚ Λάρνακας που διεκδικεί μια θέση στους «16» του Europa Conference League

Ραντεβού με την ιστορία της έχει απόψε η ΑΕΚ Λάρνακας, καθώς διεκδικεί με πολλές αξιώσεις μια θέση στους «16» του Europa Conference League.

Η ομάδα της Λάρνακας αγωνίζεται εκτός έδρας με την Ντνίπρο στον επαναληπτικό αγώνα των play-off της διοργάνωσης. Στο πρώτο παιγνίδι στη Λάρνακα, η ΑΕΚ είχε κερδίσει με 1-0 και απόψε με μια ισοπαλία θα βρεθεί στην επόμενη φάση.

Το αποψινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμη 7 αναμετρήσεις εκ των οποίων μόνο η Φιορεντίνα θεωρείται πως έχει ήδη προκριθεί καθώς είχε κερδίσει με 4-0 την Μπράγκα στον πρώτο αγώνα. Στις υπόλοιπες, αν και υπάρχουν κάποια φαβορί, η κατάσταση σε όλες είναι ανατρέψιμη.

Αναλυτικά, το αποψινό πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των πρώτων αναμετρήσεων στη φάση των νοκ-άουτ play-off του Europa Conference League είναι:

Ώρα 19:45

Κλουζ (Ρουμανία)-Λάτσιο (Ιταλία)                  (0-1)

Ντνίπρο (Ουκρανία)-ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος)          (0-1)

Παρτιζάν (Σερβία)-Σερίφ Τιράσπολ (Μολδαβία)       (1-0)

Άντερλεχτ (Βέλγιο)-Λουντογκόρετς (Βουλγαρία)      (0-1)

Ώρα 22:00

Γάνδη (Βέλγιο)-­Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν)           (0-1)

Λεχ Πόζναν (Πολωνία)-Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία)     (0-0)

Βασιλεία (Ελβετία)-Τραμπζονσπόρ (Τουρκία)         (0-1)

Φιορεντίνα (Ιταλία)-Μπράγκα (Πορτογαλία)          (4-0)

Να σημειωθεί πως οι νικητές των νοκ-άουτ play-off παίρνουν το «εισιτήριο» για τη φάση των «16» του Europa Conference League (9 και 16/3), η κλήρωση της οποίας θα πραγματοποιηθεί στις 24/2, ενώ στη φάση των «16» έχουν εξασφαλίσει θέση, ως πρώτες των ομίλων τους, οι Άλκμααρ, Τζουργκάρντεν, Μπασακσεχίρ, Νις, Σίβασπορ, Σλόβαν Μπρατισλάβα, Βιγιαρεάλ και Γουέστ Χαμ.

Πηγή:ΚΥΠΕ