Home Featured Ρίψη μολότοφ σε περιπολικό, καταδίωξη με πυροβολισμούς και ένας 17χρονος τραυματίας στη Λεμεσό

Ρίψη μολότοφ σε περιπολικό, καταδίωξη με πυροβολισμούς και ένας 17χρονος τραυματίας στη Λεμεσό

0
Ρίψη μολότοφ σε περιπολικό, καταδίωξη με πυροβολισμούς και ένας 17χρονος τραυματίας στη Λεμεσό

Σε καταδίωξη οχήματος με πυροβολισμούς εξελίχθηκε περιστατικό στο οποίο κλήθηκαν περίπολα της Αστυνομίας, μετά από καταγγελία για οχλαγωγία νεαρών προσώπων στην περιοχή Ύψωνα. Ένας 17χρονος εντοπίστηκε στο ΓΝ Λεμεσού με εκδορά στο μάγουλο, με τους οικείους του να ισχυρίζονται ότι οφείλεται σε σφαίρα.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, κατά τις 23.30 λήφθηκε πληροφορία ότι στην οδό Ηλία Καννάουρου, στον Ύψωνα, συγκεντρώθηκαν αρκετά νεαρά πρόσωπα, τα οποία έριχναν πέτρες και είχαν στην κατοχή τους ξύλα και ρόπαλα.

Δυο περίπολα της ΑΔΕ Λεμεσού μετέβηκαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν από απόσταση τους νεαρούς, αναμένοντας ενισχύσεις. Γύρω στις 23.45 ρίφθηκε εναντίον του ενός περιπολικού μολότοφ, με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες η οροφή. Την ιδία ώρα, τα μέλη της Αστυνομίας αντιλήφθηκαν όχημα να βρίσκεται πίσω από τα περιπολικά και να αναπτύσσει ταχύτητα, με κατεύθυνση τον Ύψωνα.

Ακολούθησε καταδίωξη του οχήματος και προσπάθεια ανακοπής του, ωστόσο ο οδηγός συνέχισε να οδηγά επικίνδυνα και με μεγάλη ταχύτητα παρά το γεγονός ότι ρίφθηκαν προειδοποιητικοί πυροβολισμοί.

Οι αστυνομικοί έριξαν νέους πυροβολισμούς προς τα ελαστικά του οχήματος, αλλά αυτό συνέχισε την πορεία του και ο οδηγός κατάφερε να διαφύγει.

Όπως διαπιστώθηκε, ιδιοκτήτης του οχήματος ήταν μητέρα 17χρονου, η οποία εντοπίστηκε στο ΓΝ Λεμεσού, όπου μετέφερε τον γιο της με τραύμα στο πρόσωπο, αναφέροντας ότι τραυματίστηκε από σφαίρα.

Ο νεαρός εξετάστηκε από τους γιατρούς και διαπιστώθηκε ότι έφερε εκδορά δυο εκατοστών στο μάγουλο, χωρίς να υπάρχει κάποιο ξένο σώμα.

Το όχημα εντοπίστηκε σε ανοικτό χώρο στον Ύψωνα και μεταφέρθηκε στην ΑΔΕ Λεμεσού για εξετάσεις, ενώ την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Πηγή:ΚΥΠΕ