Home Featured Ρούχα, παιγνίδια και τρόφιμα δόθηκαν στο Δήμο Αθηένου από υπεραγορά για οικογένειες που έχουν ανάγκη

Ρούχα, παιγνίδια και τρόφιμα δόθηκαν στο Δήμο Αθηένου από υπεραγορά για οικογένειες που έχουν ανάγκη

0
Ρούχα, παιγνίδια και τρόφιμα δόθηκαν στο Δήμο Αθηένου από υπεραγορά για οικογένειες που έχουν ανάγκη

Ρούχα, παιγνίδια και τρόφιμα για να διανεμηθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη για τα Χριστούγεννα, παρέδωσε η υπεραγορά «ΜΑS» στον Δήμαρχο Αθηένου Κυριάκο Καρεκλά.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Αθηένου αναφέρεται ότι «η συγκεκριμένη υπεραγορά κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, συγκέντρωσε από το κοινό ρούχα και παιγνίδια, καινούργια ή καλής ποιότητας, τα οποία παρέδωσε στον Δήμαρχο Αθηένου, Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου, για να διανεμηθούν σε παιδιά και οικογένειες που τα έχουν ανάγκη. Οι οικογένειες αυτές έχουν εγκριθεί από το Συμβούλιο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας».

Τα είδη που παραδόθηκαν «διαχωρίζονται κατά ηλικίες, ανάλογα με την οικογένεια. Ακόμα διάφορα είδη θα δοθούν επίσης και στις διευθύνσεις των νηπιαγωγείων και των σχολείων της Αθηένου, όπου σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις και τους Συνδέσμους Γονέων, θα διανέμονται σε παιδιά απόρων οικογενειών και γενικά σε παιδιά του Δήμου που έχουν ανάγκη».

Επιπρόσθετα, από τα δώρα που θα συγκεντρωθούν μέσω της προσπάθειας με το «Δεντράκι των Ευχών» που προώθησε ο Δήμος Αθηένου, θα διευθετηθεί όπως όλα τα παιδιά της Αθηένου έχουν ένα παιγνίδι και ρούχα για τις γιορτές των Χριστουγέννων».

Ο Mάριος Δράκου, διευθυντής της υπεραγοράς «ΜΑS» παρέδωσε στον Δήμαρχο Αθηένου «για διανομή, μέσω της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας, σε δυσπραγούσες οικογένειες, κουπόνια ψωνίσματος τροφίμων, συνολικού ύψους 300 ευρώ, καθώς και ένα καρότσι με τρόφιμα για να δοθεί σε μια οικογένεια με παιδιά που έχει ανάγκη».

Ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε τον κ. Δράκου «για την ετήσια φιλάνθρωπη πράξη της υπεραγοράς. Ο κ. Καρεκλάς ανέφερε ακόμα ότι όπως κάθε παρόμοια προσφορά θα χρησιμοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για άτομα και οικογένειες που πραγματικά χρειάζονται βοήθεια αυτές τις γιορτινές μέρες».

Πηγή:ΚΥΠΕ