X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΣαράντα οι νεκροί της επίθεσης στο Ντνίπρο

Σαράντα οι νεκροί της επίθεσης στο Ντνίπρο

Τουλάχιστον 40 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην επίθεση στην κεντρική πόλη Ντνίπρο και 30 εξακολουθούν να αγνοούνται, δήλωσε ο αξιωματούχος της πόλης Γκενάντι Κόρμπαν. Πρόσθεσε πως 75 άνθρωποι τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων 14 παιδιά.

Ουκρανοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι είναι ελάχιστες οι ελπίδες να βρουν κάποιον άλλο ζωντανό στα ερείπια της επίθεσης του Σαββάτου, αλλά ο Πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι είπε ότι οι προσπάθειες διάσωσης θα συνεχιστούν «όσο υπάρχει έστω και η παραμικρή ευκαιρία να σωθούν ζωές».

Σε σχέση με την επίθεση το Κρεμλίνο ανακοίνωσε πως οι δυνάμεις της Ρωσίας δεν χτυπούν κτίρια κατοικιών στην Ουκρανία και υπέδειξε ότι η αεράμυνα της Ουκρανίας είχε εκτοξεύσει τον ρωσικό πύραυλο εκτός πορείας, κάτι που το Κίεβο αρνείται.

Επίσης το Κρεμλίνο αρνήθηκε τη Δευτέρα ότι υπάρχει οποιαδήποτε σύγκρουση μεταξύ του Υπουργείου Άμυνας και της μισθοφορικής ομάδας Wagner, χαρακτηρίζοντάς την «εφεύρεση των μέσων ενημέρωσης».

Σε μια άλλη εξέλιξη ο εγκατεστημένος από τη Ρωσία κυβερνήτης της Σεβαστούπολης στην Κριμαία δήλωσε τη Δευτέρα ότι η αεράμυνα κατέρριψε 10 μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από την πόλη και μίλησε για «αποτυχημένη ουκρανική επίθεση».

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share