X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΣε απεργιακό κλοιό σήμερα η Ελλάδα λόγω της 24ωρης απεργίας ΓΣΕΕ και...

Σε απεργιακό κλοιό σήμερα η Ελλάδα λόγω της 24ωρης απεργίας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

Σε απεργιακό κλοιό σήμερα η Ελλάδα καθώς ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ προχωρούν σε 24ωρη γενική απεργία για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Για το πρωί έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε άλλες πόλεις, με αφορμή τη μεγάλη τραγωδία των Τεμπών που κόστισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.

«Όλες οι ζωές μετράνε» τονίζει η ΓΣΕΕ και απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, σύμφωνα με την εξουσιοδότηση που έλαβε από το Γενικό Συμβούλιο, αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης Πανδημοσιοϋπαλληλικής Πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης για την Πέμπτη 16 Μαρτίου, κατεβάζοντας «ρολά» στο Δημόσιο.

Παράλληλα, στάσεις εργασίας πραγματοποιούν όλα τα ΜΜΜ, ενώ ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις της Aegean και της Ολυμπιακής αλλά και όλα τα δρομολόγια των πλοίων καθώς η ΠΝΟ συμμετέχει στην 24ωρη απεργία

Aegean και η Olympic Air σε ανακοίνωσή τους  ενημερώνουν το επιβατικό κοινό ότι είναι υποχρεωμένες να προβούν σε ακυρώσεις του συνόλου των προγραμματισμένων πτήσεων του εσωτερικού και του εξωτερικού δικτύου.

Οι επιβάτες που διαθέτουν εισιτήρια σε πτήσεις που επηρεάζονται, θα λάβουν μήνυμα από την εταιρεία ή από τα αντίστοιχα ταξιδιωτικά γραφεία μέσω των οποίων προμηθεύτηκαν τα εισιτήριά τους.

Για τους επιβάτες όλων των πτήσεων που επηρεάζονται παρέχεται η δυνατότητα αλλαγής  εισιτηρίων χωρίς κόστος επανέκδοσης και διαφορά ναύλου.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share