X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΠΟΛΙΤΙΚΗΣε δείπνο για τους ηγέτες της ΕΕ και του ΝΑΤΟ συμμετέχει ο...

Σε δείπνο για τους ηγέτες της ΕΕ και του ΝΑΤΟ συμμετέχει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Σε δείπνο που θα πραγματοποιηθεί στη Μαδρίτη για τους ηγέτες της ΕΕ και του ΝΑΤΟ θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Όπως είχε ανακοινωθεί σε γραπτή δήλωση του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου Αναστασιάδη, Ανδρέα Ιωσήφ, τη Τετάρτη 29 Ιουνίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στην ισπανική πρωτεύουσα, όπου θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έχει προσκληθεί και θα παρευρεθεί σε δείπνο την Τετάρτη που παραθέτει στο περιθώριο της Συνόδου προς τους ηγέτες της ΕΕ και του ΝΑΤΟ ο Πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντζεθ, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθύνει ομιλία.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του Προέδρου, το ταξίδι στην ισπανική πρωτεύουσα θα δώσει την ευκαιρία στον Πρόεδρο Αναστασιάδη να συναντηθεί διμερώς με ξένους ηγέτες και να τους ενημερώσει για θέματα που απασχολούν την Κύπρο, με βασικότερο το Κυπριακό.

“Η πρόταση του για υλοποίηση ΜΟΕ τα οποία θα υποβοηθήσουν την όλη διαδικασία και η ανάγκη εγκατάλειψης από την τουρκική πλευρά των προκλητικών ενεργειών και της αδιάλλακτης στάσης της θα βρεθούν στο επίκεντρο των επαφών του Προέδρου Αναστασιάδη”, επεσήμανε ο κ. Ιωσήφ, σημειώνοντας πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιστρέφει στην Κύπρο την Πέμπτη 30 Ιουνίου.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share