X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΣε ενιαία πολιτική για ενοίκια και έργα υποδομής, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του...

Σε ενιαία πολιτική για ενοίκια και έργα υποδομής, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ

Την πεποίθηση ότι σε συνεργασία με την Κυβέρνηση θα είναι εφικτό να υπάρξει μια ενιαία πολιτική όσον αφορά ενοίκια και έργα υποδομής, εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου σε δηλώσεις του στο πλαίσιο επίσκεψής του στη βιομηχανική ζώνη στο Μάμμαρι, την Τρίτη.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ανέφερε ότι υπάρχουν διαφορετικές πολιτικές όταν μια περιοχή είναι υπό την δικαιοδοσία του Υπουργείου Εμπορίου ή του Υπουργείου Εσωτερικών ή του Τμήματος Δασών ή άλλων κρατικών υπηρεσιών.

«Ένα είναι το κράτος και πιστεύω ότι σε συνεργασία με την Κυβέρνηση θα υπάρξει μια ενιαία πολιτική τόσο όσο αφορά τα ενοίκια και όσο αφορά τα έργα υποδομής. Είμαι σίγουρος ότι με τον Υπουργό Εσωτερικών, την Υπουργό Εμπορίου θα βρούμε λύση στο δικαιολογημένο αίτημα σας».

Ο Αβέρωφ Νεογύτου εξέφρασε χαρά που βρίσκεται «στο ακριτικό Μάμμαρι και παίρνω δύναμη από τον Ηλιόφωτο και τον κάθε Ηλιόφωτο που έχει τη μικρή του βιοτεχνία με την οικογένεια του και προσπαθεί, χωρίς να ζητά κρατική στήριξη, να επιβιώσει και ν’ ακούω από το στόμα του ότι όταν είσαι νοικοκυρεμένος, όταν η δουλειά σου είναι ποιοτική, δεν προλαβαίνεις τη δουλειά σου ακόμα και εν μέσω πανδημίας».

Είναι αυτά που στέλνουν θετικά μηνύματα άλλα την υποχρέωση στο κράτος, να λύσει τα προβλήματα, πρόσθεσε.

Ο Νίκος Κοτζιάπασιης, κοινοτάρχης του Μάμμαρι, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ για την άμεση ανταπόκριση στα λογικά αιτήματα τους και εξέφρασε βεβαιότητα ότι θα βοηθήσει τους βιοτέχνες στην ακριτική περιοχή να επιβιώσουν.

Ο Ηλιόφωτος Πολυκάρπου ιδιοκτήτης εργαστηρίου που επισκέφθηκε ο κ. Νεοφύτου και η αντιπροσωπεία του ΔΗΣΥ εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ θα βοηθήσει την περιοχή γιατί το έχει ανάγκη. «Οι δουλειές πάνε πολύ καλά. Δόξα τω Θεό είμαστε καλά και όπως είπαμε όταν δουλεύεις σωστά θα έχεις πάντα δουλειά», ανέφερε ο κ. Πολυκάρπου.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share