X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΣε προβοκάτσια Κιέβου σε ορθόδοξες εκκλησίες το Πάσχα, αναφέρεται το Κοινό Αρχηγείο...

Σε προβοκάτσια Κιέβου σε ορθόδοξες εκκλησίες το Πάσχα, αναφέρεται το Κοινό Αρχηγείο Συντονισμού Ανθρωπιστικής Απόκρισης στην Ουκρανία

Η ρωσική Πρεσβεία στην Κύπρο προώθησε τη δήλωση Έκτακτης Ανάγκης του Κοινού Αρχηγείου Συντονισμού Ανθρωπιστικής Απόκρισης στην Ουκρανία, σύμφωνα με την οποία υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες, ότι το καθεστώς του Κιέβου, με την υποστήριξη πολλών δυτικών χωρών, “ολοκληρώνει τις προετοιμασίες για τερατώδεις προκλήσεις με πολλά θύματα στις περιοχές Zaporozhye, Nikolaev, Odessa, Sumy και Kharkov”.

Όπως αναφέρει η δήλωση, για τον σκοπό αυτό, “σχηματίστηκαν περισσότερες από 70 κινητές ομάδες από εθνικιστικά τάγματα σε φορτηγά και οχήματα cross-country εξοπλισμένα με όλμους, με σκοπό να βομβαρδίζουν ορθόδοξες εκκλησίες και εκκλησίες τη νύχτα του Πάσχα (23-24 Απριλίου) για να κατηγορήσει Ρώσους στρατιωτικούς για σφαγές αμάχων σε αυτή την ιερή γιορτή για τους πιστούς”.

“Μεγάλος αριθμός δημοσιογράφων δυτικών ειδήσεων πρόκειται να εμπλακεί στη μαγνητοσκόπηση των υποτιθέμενων «ρωσικών θηριωδιών» και στην άμεση διάδοση των ψευδών (ειδήσεων) από το Κίεβο. Οι προετοιμασμένες προκλήσεις των ουκρανικών αρχών καταδεικνύουν την πλήρη αδιαφορία τους για την τύχη των δικών τους πολιτών”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Στη συνέχεια το Κοινό Αρχηγείο Συντονισμού Ανθρωπιστικής Απόκρισης στην Ουκρανία καλεί τα Ηνωμένα Έθνη, τον ΟΑΣΕ, τη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού και άλλους διεθνείς οργανισμούς να επηρεάσουν άμεσα το καθεστώς του Κιέβου “για να αποτρέψουν αυτήν την απάνθρωπη πρόκληση που αγνοεί όλους τους κανόνες ηθικής και το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο”.

“Προειδοποιούμε τις χώρες της λεγόμενης «πολιτισμένης Δύσης» υπό την ηγεσία των ΗΠΑ ότι η Ρωσική Ομοσπονδία έχει αποδεικτικά στοιχεία για ένα άλλο τρομερό έγκλημα που προετοιμάζεται από το καθεστώς του Κιέβου”, προστίθεται στη δήλωση.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share