X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΣε Πρωταρά, Παραλίμνι και Δερύνεια διεξάγεται φέτος το Διεθνές Ράλι Ιστορικού Αυτοκινήτου

Σε Πρωταρά, Παραλίμνι και Δερύνεια διεξάγεται φέτος το Διεθνές Ράλι Ιστορικού Αυτοκινήτου

Σε Παραλίμνι, Δερύνεια και Πρωταρά διοργανώνεται φέτος το Διεθνές Ράλι Ιστορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου.

Σε γραπτή ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρεται ότι «το Σαββατοκύριακο 14 – 15 Μαϊου διοργανώνεται από το Σωματείο Παλαιού Αυτοκινήτου ΛΕΣΠΑ – ΦΙΠΑ, το Διεθνές Ράλι Ιστορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου, που περιλαμβάνεται στο Ημερολόγιο Εκδηλώσεων της FIVA στη “Διεθνή Κατηγορία” με αριθμό IR 08/2022 και μετρά για το Τρόπαιο ΛΕΣΠΑ-ΦΙΠΑ».

Η εκκίνηση θα δοθεί αύριο Σάββατο 14 Μαϊου στις 09.30 το πρωί από το χώρο στάθμευσης Ιορδάνου (ΚΤΙΜΑKΟ LTD) στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου  Μακαρίου ΙΙΙ στη Λευκωσία. Το πρώτο σκέλος της διαδρομής θα τερματίσει στο ξενοδοχείο Cavo Maris στον Πρωταρά γύρω στις 17:30».

Το πρωί της Κυριακής 15 Μαϊου ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης θα κηρύξει την εκκίνηση στις 09:30 από το ξενοδοχείο Cavo Maris.

Η διαδρομή θα συνεχίσει προς το Παραλίμνι και στη Δερύνεια, όπου και θα γίνει στάση για διάλειμμα στο Πολιτιστικό Κέντρο της κατεχόμενης Αμμοχώστου. Ακολούθως η διαδρομή θα περάσει από το Παραλίμνι και τις περιοχές Κάππαρη και Περνέρα, στη συνέχεια στην οδό Πρωταρά στον Πρωταρά όπου και θα γίνει σφράγιση των δελτίων αγώνα και θα τερματίσει στο ξενοδοχείο Cavo Maris, όπου θα γίνει γύρω στις 2 το μεσημέρι η απονομή των επάθλων».

Σημειώνεται ότι Λέσχη Παλαιού Αυτοκινήτου – Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου (ΛΕΣΠΑ-ΦΙΠΑ) είναι μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Παλαιών Οχηματων (FIVA – Federation Internationale Vehicules Anciens). Είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται στη διατήρηση και προβολή των κλασσικών και παλαιών αυτοκινήτων μέσα από πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων διοργάνωση αγώνων ακριβείας, εκθέσεων παλαιού αυτοκινήτου, βόλτες με κλασσικά και παλαιά αυτοκίνητα, με στόχο την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και τη φιλανθρωπία.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share