Home ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΙΕΘΝΗ Σφοδρή χιονόπτωση προκαλεί προβλήματα στις συγκοινωνίες στην Ιαπωνία

Σφοδρή χιονόπτωση προκαλεί προβλήματα στις συγκοινωνίες στην Ιαπωνία

0
Σφοδρή χιονόπτωση προκαλεί προβλήματα στις συγκοινωνίες στην Ιαπωνία

Η σφοδρή χιονόπτωση σε μεγάλο τμήμα της Ιαπωνίας την Παρασκευή καθήλωσε 100 πτήσεις, μπλόκαρε δεκάδες δρόμους και διέκοψε τα δρομολόγια των τρένων, δήλωσαν οι κυβερνητικές αρχές.

Αεροπορικές εταιρείες εσωτερικού, συμπεριλαμβανομένων των ANA, Japan Airlines και άλλων, ακύρωσαν συνολικά 100 πτήσεις λόγω του χιονιού από το μεσημέρι.

Τμήματα 31 αυτοκινητοδρόμων έκλεισαν στην κεντρική και ανατολική Ιαπωνία, ενώ 54 έξοδοι των κεντρικών οδών ταχείας κυκλοφορίας του Τόκιο αποκλείστηκαν.

Οι υπηρεσίες σε περισσότερες από δώδεκα σιδηροδρομικές διαδρομές στην κεντρική και ανατολική Ιαπωνία είχαν αναστείλει τις εργασίες ή σχεδίαζαν να το κάνουν, δήλωσαν τοπικές αρχές.

 Η East Japan Railway, ο μεγαλύτερος σιδηροδρομικός φορέας της χώρας, δήλωσε ότι τα δρομολόγια υψηλής ταχύτητας μεταξύ του Τόκιο και του βορειοανατολικού νομού Γιαμαγκάτα θα διακοπούν αργότερα την Παρασκευή.

Μεγάλες εταιρείες παροχής υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των Yamato Transport και Sagawa Express, δήλωσαν ότι οι υπηρεσίες παράδοσης ενδέχεται να παρουσιάσουν καθυστερήσεις μέχρι το Σάββατο.

Πηγή:ΚΥΠΕ