Home Featured Σοκαριστικό βίντεο: 7χρονη έριξε αγοράκι μέσα σε πηγάδι 5m μιμούμενη κάτι που είδε σε τηλεοπτική σειρά

Σοκαριστικό βίντεο: 7χρονη έριξε αγοράκι μέσα σε πηγάδι 5m μιμούμενη κάτι που είδε σε τηλεοπτική σειρά

0
Σοκαριστικό βίντεο: 7χρονη έριξε αγοράκι μέσα σε πηγάδι 5m μιμούμενη κάτι που είδε σε τηλεοπτική σειρά

Ένα βίντεο με ένα επτάχρονο κορίτσι που ρίχνει ένα μικρότερο αγόρι σε πηγάδι στην Κίνα έγινε viral και σόκαρε εκατομμύρια θεατές.

Το περιστατικό συνέβη στην επαρχία Henan, όπου τα δύο παιδιά φέρονται να έπαιζαν κοντά στο πηγάδι όταν το κορίτσι έσπρωξε το αγόρι μέσα.

Το βίντεο δείχνει το κορίτσι να παίρνει αγκαλιά το αγόρι και να το ρίχνει στο πηγάδι.

Το παιδί κρατιέται από τις άκρες για να μην πέσει, αλλά το κορίτσι του σηκώνει τα χέρια με αποτέλεσμα το αγοράκι να εξαφανιστεί από το οπτικό πεδίο.

Σύμφωνα με το Asia News Network, το πηγάδι είχε συνολικό βάθος 5 μέτρα με το νερό να φτάνει περίπου τα 2 μέτρα.

Το κορίτσι φαίνεται να μην καταλαβαίνει τη σοβαρότητα της πράξης της καθώς τελικά αποχωρεί από το σημείο με άνεση. Όπως αναφέρουν κινεζικά Μέσα, τελικά το 4χρονο αγόρι διασώθηκε από κάποιους χωρικούς που άκουσαν τις φωνές του χωρίς να χρειαστεί περίθαλψη και η μόνη επιπλοκή ήταν το ότι κρυολόγησε.

Οι γονείς των δύο παιδιών, τα οποία μένουν στην ίδια γειτονιά και πριν από το συμβάν έπαιζαν συχνά μαζί, αποφάσισαν να προσχωρήσουν σε έναν διακανονισμό που περιελάμβανε χιλιάδες γουάν και λίγο φαγητό, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Αξιωματούχος του χωριού είπε πως το κορίτσι ισχυρίστηκε ότι μιμούνταν κάτι που είδε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Το βίντεο διαδόθηκε γρήγορα στις κινεζικές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς θεατές να εκφράζουν σοκ και οργή για τις πράξεις του κοριτσιού. Ορισμένοι σχολιαστές ζήτησαν να θεωρηθούν υπεύθυνοι οι γονείς του κοριτσιού, ενώ άλλοι εξέφρασαν την ανησυχία τους για την έλλειψη εποπτείας και μέτρων ασφαλείας στην περιοχή.

Το περιστατικό προκάλεσε επίσης συζητήσεις σχετικά με την ψυχική υγεία και τη συναισθηματική ευημερία των παιδιών, ιδίως σε μια κοινωνία που ασκεί μεγάλη πίεση στην ακαδημαϊκή επιτυχία και τα επιτεύγματα. Ορισμένοι σχολιαστές υπέθεσαν ότι το κορίτσι μπορεί να συμπεριφερόταν έτσι λόγω άγχους ή άλλων συναισθηματικών προβλημάτων.

https://www.youtube.com/watch?v=KDuep1I4H3E&t=96s