Home Featured Σταθερή, αλλά σοβαρή η κατάσταση της Ζέτας Αιμιλιανίδου, δήλωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Σταθερή, αλλά σοβαρή η κατάσταση της Ζέτας Αιμιλιανίδου, δήλωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

0
Σταθερή, αλλά σοβαρή η κατάσταση της Ζέτας Αιμιλιανίδου, δήλωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Σταθερή, αλλά σοβαρή είναι η κατάσταση της Υπουργού Εργασίας, Ζέτας Αιμιλιανίδου, η οποία νοσηλεύεται στο εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο Υγεία στην Ελλάδα, μετά από ανεύρυσμα εγκεφαλικής αρτηρίας που υπέστη.

Αυτό δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, στο Προεδρικό, στο περιθώριο της τελετής διαβεβαίωσης της Στάλως Χατζηγιάννη ως μέλους του Ανώτατου Δικαστηρίου.

«Έχω πολύ τακτικές επαφές για ενημέρωση από τον Υπουργό Υγείας, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της Υπουργού Εργασίας, Ζέτας Αιμιλιανίδου, μετά από οδηγίες μου», ανέφερε ο Πρόεδρος, και πρόσθεσε ότι εχθές την επισκέφθηκε και η Υφυπουργός Πρόνοιας. Όπως είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ενημερώθηκε ότι η κατάστασή της παραμένει σταθερή, αλλά σοβαρή, κάτι που, όπως εξήγησε, θεωρείται ενθαρρυντικό.

«Υπήρξε, είναι και εύχομαι ολόψυχα να παραμείνει ένας από τους στενότερους και αποτελεσματικότερους συνεργάτες που είχα από την ανάληψη της εξουσίας», τόνισε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, λέγοντας ότι η Υπουργός Εργασίας είναι δημιουργική και απόλυτα αφοσιωμένη στο έργο που ανέλαβε.

«Εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου να είναι και πάλι μαζί μας σύντομα, με την ίδια αποφασιστικότητα που την χαρακτηρίζει ως αποτέλεσμα της ισχυρής προσωπικότητάς της», κατέληξε.

Πηγή:ΚΥΠΕ