Home Featured Στη Γερμασόγεια η 1η επίσημη διοργάνωση OPAP Yermasoyia 3×3

Στη Γερμασόγεια η 1η επίσημη διοργάνωση OPAP Yermasoyia 3×3

0
Στη Γερμασόγεια η 1η επίσημη διοργάνωση OPAP Yermasoyia 3×3

Τον πρώτο επίσημο FIBA 3×3 τουρνουά καλαθόσφαιρας της χρονιάς, το OPAP Yermasoyia 3×3, διοργανώνει, στον χώρο στάθμευσης ποταμού Γερμασόγειας, αυτό το Σαββατοκύριακο, η 3on3 Cyprus Ltd, σε συνεργασία με τον Δήμο Γερμασόγειας και την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μοναδικές μπασκετικές μάχες για την κατηγορία OPAP Open Men, όπου οι τέσσερις φιναλίστ θα διεκδικήσουν τις τέσσερις προσκλήσεις για τις επίσημες διοργανώσεις OPAP Cyprus 3×3: The 2023 Series, σε Λεμεσό, Πάφο, Λάρνακα και Λευκωσία.

Η νέα μορφή stand-alone διοργανώσεων, προστίθεται, έχει ως σκοπό την περαιτέρω προώθηση του αθλήματος, με συγκεκριμένη δομή και μορφή, όπου σε κάθε τουρνουά θα φιλοξενούνται αγώνες μιας μόνο κατηγορίας, σε ένα γήπεδο 3×3.

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν, ενώ στο χώρο θα υπάρχει μουσική από Dj’s, θα προσφέρεται φαγητό και ποτό, ενώ θα διεξαχθούν διαγωνισμοί για τους παρευρισκόμενους.

Η διοργάνωση ξεκινά το Σάββατο στις 15:00 και θα συνεχιστεί την Κυριακή από τις 14:40, ενώ ο τελικός θα αρχίσει στις 19:50.

Πηγή:ΚΥΠΕ