Home ΕΙΔΗΣΕΙΣ Στη Σόφια η 68η σύνοδος της Επιτροπής του UNWTO για την Ευρώπη

Στη Σόφια η 68η σύνοδος της Επιτροπής του UNWTO για την Ευρώπη

0
Στη Σόφια η 68η σύνοδος της Επιτροπής του UNWTO για την Ευρώπη

Κατά την τακτική του συνεδρίαση την Τετάρτη, το Υπουργικό Συμβούλιο της Βουλγαρίας ενέκρινε απόφαση για την υπογραφή συμφωνίας με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών (UNWTO) για τη φιλοξενία της 68ης συνόδου της Επιτροπής του UNWTO για την Ευρώπη και ενός συνεδρίου για την εκπαίδευση και τις δεξιότητες στον ιατρικό τουρισμό και τον τουρισμό ευεξίας. Στις δύο εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι από περισσότερες από 40 ευρωπαϊκές χώρες, ανέφερε η Υπηρεσία Πληροφοριών της βουλγαρικής κυβέρνησης.

Μία από τις κύριες προτεραιότητες του Υπουργείου Τουρισμού της χώρας είναι η ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού και του τουρισμού ευεξίας στη Βουλγαρία, ώστε να καθιερωθεί η χώρα ως τουριστικός προορισμός όλο το χρόνο.

Το συνέδριο για την εκπαίδευση και τις δεξιότητες θα εξετάσει τις τελευταίες τάσεις στην ανάπτυξη της Ευρώπης ως παγκόσμιου προορισμού για τον ιατρικό τουρισμό και τον τουρισμό ευεξίας, θα παρουσιάσει τις καλύτερες παγκόσμιες πρακτικές και θα δώσει έμφαση στην ανάγκη για επαγγελματική εκπαίδευση και καταρτισμένο προσωπικό στον τομέα αυτό.

Η Βουλγαρία είναι μέλος του UNWTO από το 1976.

Πηγή:ΚΥΠΕ