Home Featured Στην Αγία Νάπα ποδηλατική ομάδα για το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ»

Στην Αγία Νάπα ποδηλατική ομάδα για το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ»

0
Στην Αγία Νάπα ποδηλατική ομάδα για το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ»

Στην Αγία Νάπα ήταν σήμερα η Μαρίνα Θεοδώρου και η ποδηλατική της ομάδα στο πλαίσιο της διαδρομής «Ποδηλατώ για ένα ευρώ» για ενίσχυση του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ρευματοπαθών Κύπρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου ο Δήμαρχος Χρίστος Ζαννέττου υποδέχθηκε στο Δημαρχείο, σήμερα τη Μαρίνα Θεοδώρου και την ποδηλατική της ομάδα στο πλαίσιο της ποδηλατική διαδρομής «Ποδηλατώ για ένα ευρώ.” Η συγκεκριμένη διαδρομή εντάσσεται και φέτος στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των Υπεραγορών ΑλφαΜεγα «Παιδί, Διατροφή και Υγεία», το οποίο πραγματοποιείται με τη στρατηγική συνεργασία της γαλακτοβιομηχανίας Χαραλαμπίδης Κρίστης».

Σε χαιρετισμό του ο κ. Ζαννέττου συνεχάρη τόσο τη Μαρίνα Θεοδώρου όσο και τους ποδηλάτες που την συνοδεύουν για το κοινωνικό έργο που επιτελούν μέσω του αθλητισμού και την ανιδιοτελή τους προσφορά. Ταυτόχρονα σημείωσε τη σημαντικότητα της διοργάνωσης τέτοιων πρωτοβουλιών που στοχεύουν στην ενδυνάμωση της κοινωνικής προσφοράς και ενημέρωσης για τα θέματα διατροφής και άθλησης που περιλαμβάνει το πρόγραμμα Παιδί, Διατροφή και Υγεία με στόχο την μείωση της παιδικής παχυσαρκίας στην Κύπρο.

Ακόμα, συνέχισε «στόχος είναι η οικονομική ενίσχυση του Παγκύπριου Συνδέσμου Ρευματοπαθών Κύπρου για παιδιά με ρευματικά νοσήματα και κινητικές δυσκολίες».

Η Μαρίνα Θεοδώρου ευχαρίστησε εκ μέρους της ομάδας της το Δήμο Αγίας Νάπας και ιδιαίτερα το Δήμαρχο για τη φιλοξενία και τη συνεχή στήριξη του, κάτι που δίνει τόσο στην ίδια όσο και στην ποδηλατική της ομάδα τη δύναμη να συνεχίσουν με την ίδια αγάπη και αφοσίωση, αυτό που κάνουν.

Πηγή:ΚΥΠΕ