Home Featured Στην ανακρίτρια καταθέτει η μητέρα της 12χρονης για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό

Στην ανακρίτρια καταθέτει η μητέρα της 12χρονης για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό

0
Στην ανακρίτρια καταθέτει η μητέρα της 12χρονης για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό

Ενώπιον της ανακρίτριας θα καταθέσει την Πέμπτη η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό Αττικής, η οποία κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία.

Τη Τετάρτη η μητέρα συνελήφθη αντιμετωπίζοντας βαριές κατηγορίες για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση.

Η 37χρονη αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι ο 53χρονος που έχει ήδη συλληφθεί εξέδιδε και βίαζε την κόρη της εν αγνοία της υπογραμμίζοντας ότι δεν γνώριζε τίποτα για όσα βίωνε το παιδί.

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους συναλλαγές της μητέρας με τον 53χρονο, γεγονός που το αναγνώρισαν και οι δύο δικηγόροι της οικογένειας, Ασπασία Ταραχοπούλου και Απόστολος Λύτρας, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι πρόκειται για αμοιβές αναφορικά με υπηρεσίες καθαριότητας που προσέφερε η ίδια στο σπίτι του.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν ήδη κριθεί προφυλακιστέοι ο 53χρονος και ένας 32χρονος συνεργός του.

Το ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα βγήκε γιατί φαίνεται να υπάρχει μία ροή χρημάτων από τον 53χρονο στη μητέρα. Αυτό βέβαια καλείται να απαντήσει η μητέρα. Πρόκειται για ποσά που φέρεται να έστελνε ο 53χρονος στη μητέρα.

Όμως, αυτό που απασχολεί τους αστυνομικούς και γι’ αυτό καλούνται να το διερευνήσουν είναι ότι τα ποσά αυτά που φέρεται να λάμβανε ως εμβάσματα η μητέρα συμπίπτουν με τα ποσά που φέρεται να κατέθεσε η 12χρονους στους αστυνομικούς ότι πλήρωναν οι «πελάτες» – βιαστές της. Το βασικό αδίκημα, πάντως, που αποδίδεται στη μητέρα είναι μαστροπεία, που σημαίνει ότι η μητέρα της εξέδιδε τη 12χρονη κόρη της. Σημειωτέον, η συγκεκριμένη μητέρα έχει άλλα 7 παιδιά.

Πηγή:ΚΥΠΕ