Home Featured Στις 9 Μαϊου το 13ο Nicosia Economic Congress

Στις 9 Μαϊου το 13ο Nicosia Economic Congress

0
Στις 9 Μαϊου το 13ο Nicosia Economic Congress

Πραγματοποιείται την Τρίτη, 9 Μαϊου το 13ο Nicosia Economic Congress, στις 08:30π.μ., στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia, παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το 13ο Nicosia Economic Congress διοργανώνεται με στόχο να σκιαγραφήσει την επικρατούσα κατάσταση της κυπριακής οικονομίας και να παραθέσει τις μελλοντικές της προοπτικές. Αποτελεί μια από τις σημαντικότερες συνάξεις όπου υψηλόβαθμα στελέχη από όλες τις κυπριακές επιχειρήσεις, επιχειρηματίες, οικονομολόγοι, ακαδημαϊκοί, υπουργοί και αρμόδιοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν την ευχέρεια να ενημερωθούν για τα τρέχοντα οικονομικά θέματα, να θέσουν τα ερωτήματά τους, καθώς και να αναπτύξουν τις δικές τους θέσεις και απόψεις.

Την εναρκτήρια ομιλία θα κάνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος θα παρουσιάσει το όραμά του σχετικά με το πώς η χώρα θα μετατραπεί σε ένα κράτος-πρότυπο το οποίο θα ελκύει επενδύσεις, θα προάγει την επιχειρηματικότητα και θα προσφέρει ένα ποιοτικό βιοτικό επίπεδο στους πολίτες του.

Κατά τη διάρκεια του μεγάλου γεγονότος, στο οποίο θα παραστούν 300 και πλέον επιχειρηματικά στελέχη, ομιλίες θα πραγματοποιήσουν, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιάννης Παναγιώτου, η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Άννα Κουκκίδη-Προκοπίου, o Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου και ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Φίλιππος Χατζηζαχαρίας. Το συνέδριο, θα φιλοξενήσει επίσης, ομιλία του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, Κωνσταντίνου Ηροδότου.

Πηγή:ΚΥΠΕ