Home ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Στο εξαιρετικό σύστημα Δελτίων Υγείας «που σπάνια θα μας απογοητεύσει» αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του ΚΟΑ

Στο εξαιρετικό σύστημα Δελτίων Υγείας «που σπάνια θα μας απογοητεύσει» αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του ΚΟΑ

0
Στο εξαιρετικό σύστημα Δελτίων Υγείας «που σπάνια θα μας απογοητεύσει» αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του ΚΟΑ

Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα εξαιρετικό σύστημα Δελτίων Υγείας που σπάνια θα μας απογοητεύσει, «μαζί σας αισθανόμαστε ήσυχοι, χωρίς καμιά παρέμβαση από το ΔΣ» είπε Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου που παρέθεσε ο ΚΟΑ προς τιμή των μελών της επιτροπής ΑΣΥΑ.

Εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα μέλη τη επιτροπής ο κ. Μιχαηλίδης είπε ότι «ως προπονητής που υπήρξα μπορώ να πω ότι είστε η καλύτερη ομάδα. Είμαστε πολύ περήφανοι που σας έχουμε στον Οργανισμό», σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΑ.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής ΑΣΥΑ Δρ. Πέτρος Αγαθαγγέλου ευχαρίστησε εκ μέρους των γιατρών «για την εμπιστοσύνη και τη διαχρονική συνεργασία», εστιάζοντας στο παρόν ΔΣ, με το οποίο υπάρχει άριστη σχέση.

«Οι γιατροί θα παραμείνουμε μάχιμοι στο έργο που επιτελεί ο Οργανισμός στον θεσμό των δελτίων υγείας. Είναι ένας θεσμός ευθύνης για τις ζωές των αθλουμένων. Να είστε βέβαιοι ότι θα τον διασφαλίσουμε ως κόρη οφθαλμού. Σας ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτή την ωραία πρωτοβουλία, η οποία γίνεται για πρώτη φορά από τότε που είμαι εγώ εδώ», κατέληξε.

Πηγή:ΚΥΠΕ