X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΣτο Ισραήλ ο Υφυπουργός Ναυτιλίας για το Επιχειρηματικό Φόρουμ Κύπρου-Ισραήλ

Στο Ισραήλ ο Υφυπουργός Ναυτιλίας για το Επιχειρηματικό Φόρουμ Κύπρου-Ισραήλ

Τη στρατηγική, τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κύπρος για τη ναυτιλία, θα παρουσιάσει ο Υφυπουργος Ναυτιλίας Βασίλης Δημητριάδης στο Επιχειρηματικό Φόρουμ Κύπρου – Ισραήλ, αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματα της Κύπρου ως ποιοτικό ναυτιλιακό κέντρο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υφυπουργείου, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, ο κ. Δημητριάδης μετέβη σήμερα στο Ισραήλ για να λάβει μέρος στο Επιχειρηματικό Φόρουμ Κύπρου-Ισραήλ.

Στο πλαίσιο του Φόρουμ, που οργανώνει το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας σε συνεργασία με το ΚΕΒΕ και με την αντίστοιχη Ομοσπονδία Εμπορικών Επιμελητηρίων του Ισραήλ, επιπρόσθετα, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας  θα αναλύσει την επενδυτική προοπτική και τις ευκαιρίες ανάπτυξης επιχειρηματικών συνεργασιών μεταξύ των δυο χωρών σε διάφορους τομείς της Γαλάζιας Οικονομίας.

Στο περιθώριο του Φόρουμ ο Υφυπουργός Ναυτιλίας θα έχει διμερείς επαφές με ισραηλινούς επιχειρηματικούς παράγοντες που δραστηριοποιούνται στη ναυτιλία και ευρύτερα σε τομείς της Γαλάζιας Οικονομίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share