X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΣτρώθηκαν τα κρεβατάκια στην παραλία μπροστά από το King George, 1η Ιουνίου...

Στρώθηκαν τα κρεβατάκια στην παραλία μπροστά από το King George, 1η Ιουνίου σύμφωνα με πληροφορίες θα ανοίξει

Την 1η Ιουνίου θα ανοίξει το κομμάτι της παραλίας μπροστά από το ξενοδοχείο King George και μέχρι την πολυκατοικία Ωκεανία, στο οποίο συνεχίζονται και σήμερα οι εργασίες. Την ημερομηνία αναφέρει η Γενί Ντουζέν στην ιστοσελίδα της, επικαλούμενη πληροφορίες.

Τα κρεβατάκια παραλίας και οι ομπρέλες έχουν τοποθετηθεί στο μήκος του νέου κομματιού που θ’ ανοίξει το κατοχικό καθεστώς, ενώ τα κτίρια, όπως το εν λόγω γνωστό ξενοδοχείο, έχουν καλυφθεί με πράσινο πανί.

Μια μπουλντόζα άνοιγε σήμερα τρύπες κοντά στο κατεδαφισμένο πλέον εστιατόριο Φάληρο, όπου επίσης θα μπει το πράσινο διαχωριστικό υλικό, καθώς δεν θα επιτρέπεται η είσοδος από την παραλία Ωμέγα, από την πλευρά του ξενοδοχείου Κωνστάντια, παρά μόνο από την είσοδο που έχει ανοίξει για την περιφραγμένη περιοχή της Αμμοχωστου η «κυβέρνηση» του ψευδοκράτους, με τη στήριξη της Τουρκίας.

Έχει μάλιστα καθορισθεί τιμή για ένα σετ με δύο κρεβατάκια παραλίας και μια ομπρέλα στις 15 ΤΛ, ούτε δηλα΄δη ένα ευρώ, αφού η ισοτιμία ευρώ – ΤΛ είναι 1 προς 16,4.

Σήμερα στην περιφραγμένη περιοχή υπήρχε κίνηση, αφού οργανωμένα μεταφέρονταν τουρίστες, κυρίως Τούρκοι.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργασίες στο εν λόγω κομμάτι της παραλίας της Γλώσσας ξεκίνησαν προ ημερών και προχθές αναρτήθηκε σχετικό βίντεο στα ΜΚΔ. Η Κυβέρνηση της Δημοκρατίας και ο Δήμος Αμμοχώστου έχουν αντιδράσει και κάνουν διαβήματα και αποστέλλουν επιστολές προς τα ΗΕ, την ΕΕ και τα Μόνιμα Μέλη του ΣΑ του ΟΗΕ για την νέα παραβίαση της Τουρκίας στο Βαρώσι.

Μέχρι στιγμής στα κατεχόμενα δεν υπήρξε κάποια αντίδραση ή σχόλιο επί του θέματος.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share