X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΠΟΛΙΤΙΚΗΣυγχαρητήρια και ευχαριστίες Προέδρου Αναστασιάδη στον Έλληνα Πρωθυπουργό για προβολή Κυπριακού στις...

Συγχαρητήρια και ευχαριστίες Προέδρου Αναστασιάδη στον Έλληνα Πρωθυπουργό για προβολή Κυπριακού στις ΗΠΑ

Συνεχάρη και ευχαρίστησε τον Έλληνα Πρωθυπουργό για την προβολή, μεταξύ άλλων, και του κυπριακού προβλήματος, κατά τις επαφές του στις ΗΠΑ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σύμφωνα και με τη διαβούλευση που είχαν οι δύο ηγέτες πριν από μερικές μέρες, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Σε γραπτή του δήλωση, ο Μάριος Πελεκάνος ανέφερε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Κατά τη σημερινή τηλεφωνική τους επικοινωνία, πρόσθεσε ο κ. Πελεκάνος, ο Έλληνας Πρωθυπουργός προέβη σε εκτενή ενημέρωση για τις πρωτοβουλίες αλλά και προτάσεις που κατέθεσε, ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ανταπόκριση που είχε από τις επαφές του με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν, αλλά και με τους υπόλοιπους των συνομιλητών του.

Ο Πρόεδρος και ο Πρωθυπουργός συμφώνησαν να συνεχίσουν τις επαφές τους για την από κοινού ανάληψη δράσεων στις προσπάθειες επίλυσης του κυπριακού προβλήματος, κατέληξε η δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share