Home Featured Συγχαρητήρια στον Πρωταθλητή Ευρώπης Μάριο Γεωργίου εκφράζουν Πρόεδρος Βουλής, ΚΕ, Υπουργοί, Βουλευτές, Δήμος Λεμεσού, αθλητικοί φορείς

Συγχαρητήρια στον Πρωταθλητή Ευρώπης Μάριο Γεωργίου εκφράζουν Πρόεδρος Βουλής, ΚΕ, Υπουργοί, Βουλευτές, Δήμος Λεμεσού, αθλητικοί φορείς

0
Συγχαρητήρια στον Πρωταθλητή Ευρώπης Μάριο Γεωργίου εκφράζουν Πρόεδρος Βουλής, ΚΕ, Υπουργοί, Βουλευτές, Δήμος Λεμεσού, αθλητικοί φορείς

Συγχαρητήρια στον Πρωταθλητή Ευρώπης στο μονόζυγο, Μάριο Γεωργίου, εκφράζει, σε ανάρτηση της στα κοινωνικά της δίκτυα, η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου.

Ο Μάριος Γεωργίου, παρόλο που αντιμετώπιζε πρόβλημα θλάσης, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Μόναχο, ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου δίνοντας το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην ιστορία της Κυπριακής Γυμναστικής σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

«Η Κύπρος στην κορυφή του ευρωπαϊκού αθλητισμού. Ιστορική επιτυχία από τον Μάριο Γεωργίου, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μονόζυγο ανδρών. Σ’ ευχαριστούμε Μάριε, μάς κάνεις περήφανες και περήφανους», γράφει σε Τwitter και Facebook, η Πρόεδρος της Βουλής.

Εξάλλου, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ,Μάριος Πελεκάνος, σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter γράφει: «Με σκληρή δουλειά, επιμονή και μεθοδικότητα από όλη την ομάδα του ο Μάριος κατέκτησε το Χρυσό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια. Μόνο περηφάνια».

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, σε ανάρτηση του στα κοινωνικά του δίκτυα γράφει: «Μπράβο ρε Μάριε, συνεχίζεις να…πετάς ψηλά κ να μας κάνεις συνεχώς περήφανους!!! Να ξέρεις ότι ο ΚΟΑ σε στηρίζει αδιάκοπα, στα πάνω σου κ στα κάτω σου, χειμώνα-καλοκαίρι. Συγχαρητήρια παλληκάρι μου!!!».

Ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, σε ανάρτηση του στο Facebook γράφει: «Μπράβο Μάριε! Η πόλη σου σε ευχαριστεί! Έκανες την Κύπρο περήφανη! Πρωταθλητής Ευρώπης στο Μονόζυγο!».

Το Αθλητικό Γραφείο Δήμου Λεμεσού, σε ανάρτηση του στον επίσημο λογαριασμό του, στο Facebook γράφει ότι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής, που διεξάγεται στο Μόναχο, ο Μάριος Γεωργίου στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στο μονόζυγο.

«Έπειτα από μία άψογη εμφάνιση βαθμολογήθηκε 14.400 έναντι 14.000 του δεύτερου Λιθουανού Ρόμπερτ Τβορογκάλ και του τρίτου Ισπανού Ζόελ Πλάτα, κατακτώντας έτσι το Χρυσό μετάλλιο. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ενόργανης γυμναστικής που η Κύπρος καταφέρνει να πάρει πρώτη θέση. Ο Δήμος Λεμεσού συγχαίρει θερμά τον πρωταθλητή μας που για ακόμη μια φορά μας έκανε όλους περήφανους. Θερμά συγχαρητήρια και στον προπονητή του, στην Ομοσπονδία του και όλους όσους τον στηρίζουν. Είμαστε σίγουροι ότι ο Μάριος με τον άψογο χαρακτήρα που τον διακρίνει, τον ζήλο που τον διακατέχει και την σκληρή δουλειά που κάνει, θα μας χαρίσει απίστευτες στιγμές στον αθλητισμό», προσθέτει.

Επίσης, Υπουργοί, Βουλευτές, αρχηγοί κομμάτων, αθλητικές ομοσπονδίες και οργανώσεις, αθλητικοί αξιωματούχοι, απλός κόσμος, εκφράζουν μέσα από τα κοινωνικά τους δίκτυα τα συγχαρητήρια τους στον Μάριο Γεωργίου και στον προπονητή του για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου.

Πηγή:ΚΥΠΕ