Home ΕΙΔΗΣΕΙΣ Συλλυπητήρια Μπάιντεν για το δυστύχημα στα Τέμπη

Συλλυπητήρια Μπάιντεν για το δυστύχημα στα Τέμπη

0
Συλλυπητήρια Μπάιντεν για το δυστύχημα στα Τέμπη

Συλλυπητήρια εκ μέρους του αμερικανικού λαού για τα θύματα από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, έστειλε ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν.

«Εκ μέρους του αμερικανικού λαού, η Τζιλ Μπάιντεν κι εγώ στέλνουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες», ανέφερε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε κατά την ενημέρωση στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ και ο εκπρόσωπος Τύπου Νεντ Πράις λέγοντας πως πρόκειται για το πιο θανατηφόρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην ιστορία της Ελλάδας.

«Οι ΗΠΑ στέκονται στο πλευρό της φίλης μας, Ελλάδας και χαιρετίζουν το κουράγιο των διασωστών, που εργάζονται άκοπα για να σώσουν ζωές», είπε ο. Πράις.

Εξάλλου, το Σάββατο 4 Μαρτίου με πρωτοβουλία του Γενικού Προξενείου Νέας Υόρκης, θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του δυστυχήματος στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδας στο Μανχάταν, με το πέρας της Λειτουργίας του Σαββάτου.

Πηγή:ΚΥΠΕ