X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΣύλληψη δυο υπαλλήλων εταιρείας για κλοπή εμπορευμάτων αξίας 22 χιλιάδων ευρώ

Σύλληψη δυο υπαλλήλων εταιρείας για κλοπή εμπορευμάτων αξίας 22 χιλιάδων ευρώ

Εμπορεύματα συνολικής αξίας περίπου 22 χιλιάδων ευρώ φέρεται να απέσπασαν δυο γυναίκες, ηλικίας 52 και 36 ετών, που εργάζονταν στο τμήμα διαδικτυακών πωλήσεων υπεραγοράς.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, οι δυο υπάλληλοι συνελήφθηκαν στη βάση καταγγελίας που έγινε από τον 42χρονο διευθυντή της εταιρείας, μετά από σχετικό έλεγχο.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε πως, σε αρκετές περιπτώσεις, είχαν σταλεί, μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών, κιβώτια εμπορευμάτων, σε πρόσωπα του περιβάλλοντος των δυο γυναικών, χωρίς να καταχωρηθούν παραγγελίες στο σύστημα της εταιρείας και να γίνουν οι ανάλογες πληρωμές.

Οι δυο ύποπτες, όπως ανέφερε ο παραπονούμενος, είχαν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα της εταιρείας και ήταν εκπαιδευμένες στην έκδοση δελτίων αποστολής εμπορευμάτων.

Εναντίον τους εκδόθηκαν εντάλματα και συνελήφθηκαν σήμερα, ενώ ανακρινόμενες έδωσαν διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής από υπάλληλο, εμπορευμάτων συνολικής αξίας περίπου 22 χιλιάδων ευρώ.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share