Home ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Σύλληψη για μεταφορά εκρηκτικών και ουσιών στο ματς Πάφος – Ομόνοια

Σύλληψη για μεταφορά εκρηκτικών και ουσιών στο ματς Πάφος – Ομόνοια

0
Σύλληψη για μεταφορά εκρηκτικών και ουσιών στο ματς Πάφος – Ομόνοια

Στη σύλληψη 30χρονου προχώρησε η Αστυνομία για τα αδικήματα μεταφοράς και κατοχής εκρηκτικών υλών, μεταφοράς επιθετικού όπλου, επικίνδυνων αντικειμένων και ναρκωτικών ουσιών στον ποδοσφαιρικό Πάφου Πάφος FC – Ομόνοιας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 6.4.23 διεξήχθη ο πρώτος ημιτελικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Πάφος FC και Ομόνοια για το Κύπελλο Coca – Cola, στο Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» στην Πάφο  ο οποίος άρχισε στις 19:00 και ολοκληρώθηκε περί 21:00 το βράδυ.

Στις 19:45 σε είσοδο της ανατολικής κερκίδας όπου βρίσκονταν οι οπαδοί της Ομόνοιας μέλος της ΑΔΕ Πάφου κατά τη σωματική έρευνα σε 30χρονο από την επαρχία Λάρνακας, οπαδό της Ομόνοιας, φέρονται να εντοπίστηκαν στην κατοχή του δύο κυλινδικοί πυρσοί οι οποίοι περιείχαν εκρηκτική ύλη.

Επίσης φέρεται να βρέθηκε στην κατοχή του ένα χειροποίητο τσιγάρο το οποίο περιείχε βιομηχανοποιημένο καπνό αναμεμειγμένο με ίχνη κάναβης.

Ακολούθως ο 30χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ σήμερα αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα ενώπιονΔικαστηρίου.

Πηγή:ΚΥΠΕ