Home ΕΙΔΗΣΕΙΣ Συνάντηση αντιπροσωπείας Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου με ΓΔ ΑνΑΔ

Συνάντηση αντιπροσωπείας Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου με ΓΔ ΑνΑΔ

0
Συνάντηση αντιπροσωπείας Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου με ΓΔ ΑνΑΔ

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα συνάντηση αντιπροσωπείας του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου – ΣΠΟΛΜΗΚ με το νέο Γενικό Διευθυντή ΑνΑΔ, Γιάννη Μουρουζίδη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου, κατά τη συνάντηση έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο του, Ανδρέα Θεοδότου, για τη δράση του ΣΠΟΛΜΗΚ αλλά και του Εκπαιδευτικού και Ερευνητικού Κέντρου ΣΠΟΛΜΗΚ ΛΤΔ. Στη συνέχεια, ο κ. Μουρουζίδης ανέφερε ότι η ΑνΑΔ αντιμετωπίζει τα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης ως συνεργάτες και βοηθούς, ενώ ο στόχος είναι κοινός.
Παράλληλα, τόνισε ότι κύριο μέλημα της ΑνΑΔ αποτελεί η εκπαίδευση του κόσμου, του προσωπικού και η στήριξη των επιχειρήσεων τόσο για πραγματοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων με φυσική παρουσία όσο και εξ αποστάσεως.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η συνάντηση έγινε σε ένα ιδιαίτερα καλό και εποικοδομητικό κλίμα. Κοινή συνισταμένη ήταν ότι με τη σύγχρονη, λειτουργική και φιλική προς τον πολίτη διαδικτυακή πύλης ΕΡΜΗΣ, και με τα νέα σχέδια και έργα που θα ανακοινώσει η ΑνΑΔ, ο κάθε πολίτης και οι επιχειρήσεις θα προοδεύουν στα θέματα της εκπαίδευσης και της κατάρτισης.

Συζητήθηκαν θέματα όπως η επιχορήγηση των αυτοεργοδοτουμένων στα Προγράμματα της ΑνΑΔ, τα χρονοδιαγράμματα και οι δυνατότητες της πύλης ΕΡΜΗΣ αλλά και οι ευκαιρίες ανέλιξης του Εκπαιδευτικού και Ερευνητικού Κέντρου ΣΠΟΛΜΗΚ ΛΤΔ, με απώτερο σκοπό την πραγματοποίηση περισσότερων εκπαιδευτικών προγραμμάτων προς την κοινωνία των μηχανικών.

Πηγή:ΚΥΠΕ