Home Featured Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει Γεωργίας

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει Γεωργίας

0
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει Γεωργίας

Με προπόνηση στο ΑΕΚ Αρένα συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών στο ποδόσφαιρο για τον αγώνα του Σαββάτου με τη Γεωργία.

Εκτός αποστολής τέθηκε ο Μιχάλης Ιωάννου αφού ένας τραυματισμός δεν του επιτρέπει να συνεχίσει τις προπονήσεις με την Εθνική.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, πλην του Μαρίνου Τζιωνή ο οποίος θα ενσωματωθεί με την Εθνική μας από την Τρίτη.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα με προπόνηση στο ΓΣΖ.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την ΚΟΠ, μιλώντας στα ΜΜΕ πριν την προπόνηση, ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ιωάννης Κούσουλος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα γίνει από την ομάδα στον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στη Γεωργία και έστειλε το μήνυμα πως είναι πολύ σημαντικό να έχουν την στήριξη του κόσμου.

«Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για να είμαστε στον καλύτερο δυνατό βαθμό ετοιμότητας στους αγώνες που ακολουθούν. Ως Εθνική ομάδα χρειαζόμαστε τα καλά αποτελέσματα και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε στον επόμενο μας αγώνα. Όλοι μαζί, ως ομάδα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη το Σάββατο με τη Γεωργία. H βοήθεια του κόσμου είναι πολύ σημαντική για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας», είπε ο Κούσουλος.

Πηγή:ΚΥΠΕ