X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΣχολικά είδη για μαθητές και μαθήτριες παρέδωσε και φέτος ο ΔΗΣΥ Λεμεσού

Σχολικά είδη για μαθητές και μαθήτριες παρέδωσε και φέτος ο ΔΗΣΥ Λεμεσού

Πάνω από 4 χιλιάδες παιδιά έχει ενισχύσει με σχολικά είδη, τα τελευταία 8 χρόνια, η εκστρατεία του ΔΗΣΥ Λεμεσού «ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ χαρά στα παιδιά», όπως αναφέρθηκε σε σημερινή διάσκεψη Τύπου, με αφορμή την παράδοση της φετινής βοήθειας προς τη Συνομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Ο επαρχιακός γραμματέας του ΔΗΣΥ Λεμεσού, Βουλευτής Νίκος Σύκας, σύμφωνα με ανακοίνωση, τόνισε ότι η προσφορά του κόσμου για τα παιδιά ήταν συγκινητική και ευχαρίστησε για τη στήριξη από τη ΓΟΔΗΣΥ, τη ΝΕΔΗΣΥ και την ΟΝΕ.

«Η εκστρατεία του Δημοκρατικού Συναγερμού στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης, της κοινωνικής ευαισθησίας, της κοινωνικοποίησης και της ανάπτυξης του εθελοντισμού του κόμματος, στέφθηκε με τεράστια επιτυχία για 8η συνεχή χρονιά», συμπλήρωσε.

Η εκστρατεία, συνέχισε, αποτελεί προϊόν αλτρουιστικής, φιλανθρωπικής προσπάθειας, που είναι πέραν και πάνω από τα κόμματα «προς τα παιδιά μας, τα οποία είναι η κορωνίδα κοινωνικής δράσης και ο πυλώνας και το μέλλον αυτού του τόπου».

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα τελευταία 8 χρόνια η εκστρατεία βοήθησε πάνω από 4 χιλιάδες παιδιά και διαβεβαίωσε ότι θα συνεχιστεί «κάθε χρόνο πιο έντονα, πιο ανθρωπιστικά και πιο αλτρουιστικά».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Σχολικών Εφορειών και Πρόεδρος της Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λεμεσού, Ντίνος Έλληνας, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τη Γραμματεία του ΔΗΣΥ καθώς και όλες τις οργανώσεις που συμμετείχαν.

Στόχος, ανέφερε, είναι να φανούμε χρήσιμοι προς τα παιδιά που το έχουν ανάγκη και έτσι όλα τα παιδιά να επιστρέψουν επί ίσοις όροις στα σχολεία και σημείωσε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες, οι οποίες στόχο έχουν τη χαρά των παιδιών, θα βρίσκουν πάντα σύμμαχους και συμπαραστάτες τις σχολικές εφορείες.

Εξάλλου, ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης, Σωτήρης Χριστοφή είπε πως «τέτοιες ενέργειες ενισχύουν την προσπάθεια των οργανωμένων γονέων για στήριξη των ευάλωτων οικογενειών που, δυστυχώς, λόγω της πρωτόγνωρης πανδημίας που ταλανίζει το νησί και τις επιπτώσεις που έχει επιφέρει σε όλους τους τομείς είναι αυξημένες».

«Η ευαισθησία για τα προβλήματα, που ως κοινωνία αντιμετωπίζουμε, και η θέληση για προσφορά στηρίζουν και ενισχύουν την προσπάθεια μας να διαφυλάξουμε το δικαίωμα των όλων των παιδιών για εκπαίδευση και ευημερία», συμπλήρωσε.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share