X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΤη νέα της υπηρεσία MoneyFit ανακοίνωσε η Τράπεζα Κύπρου

Τη νέα της υπηρεσία MoneyFit ανακοίνωσε η Τράπεζα Κύπρου

Τη νέα της υπηρεσία MoneyFit η οποία παρέχει ένα προσωπικό σύμβουλο 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, ανακοίνωσε η Τράπεζα Κύπρου.

Σε ανακοίνωση η Τράπεζα Κύπρου αναφέρει ότι το MoneyFit βοηθά στην καλύτερη διαχείριση και τον έλεγχο των οικονομικών των πελατών της, στον καλύτερο έλεγχο των εξόδων τους και γενικότερα στην υλοποίηση των στόχων τους και προσθέτει πως η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν για όλους τους πελάτες της Τράπεζας.

Η Τράπεζα Κύπρου αναφέρει ότι, μέσω του MoneyFit, οδηγεί τους πελάτες της ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στη ψηφιοποίηση.

«Ενεργοποίησε το MoneyFit στο BoC Mobile App και μάθε για προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με τα έξοδα και τις ανάγκες σου με τελικό στόχο την εξοικονόμηση χρημάτων», προσθέτει.

Επίσης η Τράπεζα Κύπρου αναφέρει ότι «μέσω αυτής της πρωτοποριακής υπηρεσίας μπορείς να καθορίζεις προϋπολογισμούς για καλύτερη παρακολούθηση των εξόδων σου, να ενημερώνεσαι για πιθανές επερχόμενες συναλλαγές, να βλέπεις το σύνολο των εξόδων και εσόδων σου ανά κατηγόρια, να ενημερώνεσαι για την κατάθεση του μισθού σου και άλλα πολλά με γνώμονα την καλύτερη διαχείριση των οικονομικών από τον πελάτη».

Αναφέρει ότι η υπηρεσία μπορεί να βρεθεί μέσω του BoC Mobile App πατώντας στις επιλογές πάνω αριστερά της οθόνης και ενεργοποιείται αυτόματα, αφού προηγουμένως δοθεί η συγκατάθεσή του πελάτη στην Τράπεζα, για σκοπούς marketing.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share