X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΚΥΠΡΟΣΘα διερευνηθούν οι πληροφορίες για παραβίαση του νόμου περί θηραμάτων, λέει η...

Θα διερευνηθούν οι πληροφορίες για παραβίαση του νόμου περί θηραμάτων, λέει η ομοσπονδία Κυνηγίου

H Κυπριακή Ομοσπονδία Κυνηγίου & Διατήρησης Άγριας Ζωής (ΚΟΚ & ΔΑΖ) με ανακοίνωσή της σημειώνει ότι προτίθεται να διερευνήσει ενδελεχώς όλα τα δεδομένα σε σχέση με δημοσιεύματα για κατ´ ισχυρισμόν παραβίαση της νομοθεσίας περί Προστασίας και Διαχείρισης Άγριων Πτηνών και Θηραμάτων Νόμο του 2003 (Ν. 152(I)/2003 ) από αξιωματούχο της.

«Επιθυμούμε να διαβεβαιώσουμε όλα τα μέλη της κυπριακής κυνηγετικής οικογένειας, ότι το θεωρούμε ζήτημα άκρως σημαντικό, καθότι άπτεται του πυρήνα των θέσεων και των αρχών μας», αναφέρει η ομοσπονδία.

Σημειώνοντας ότι έχουμε επανειλημμένως τοποθετηθεί για το θέμα της λαθροθηρίας όντας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι και απόλυτοι στις θέσεις μας, η ομοσπονδία συμπληρώνει ότι «ως Ως εκ τούτου, προτιθέμεθα να διερευνήσουμε τα δεδομένα ενδελεχώς και πλήρως, με σκοπό την συλλογή όλων των πληροφοριών έτσι ώστε να μπορέσουμε να καταλήξουμε σε ασφαλή και εμπεριστατωμένα συμπεράσματα».

«Η ΚΟΚ & ΔΑΖ θα δείξει μηδενική ανοχή σε οποιοδήποτε είδος παραβίασης οποιασδήποτε νομοθεσίας που αφορά και σχετίζεται με το κυνήγι, από οποιονδήποτε και αν προέρχεται. Η μη νόμιμη θήρευση είναι η μάστιγα του σύγχρονου κυνηγιού και θα πρέπει να παταχθεί πάση θυσία», αναφέρει και απευθύνει έκκληση προς όλους τους κυνηγούς της Κύπρου να σέβονται τις νομοθεσίες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share