Home Featured Θα κερδίσουμε τις εκλογές επειδή οι πολίτες θέλουν τη μετάβαση σε μια νέα πολιτική εποχή, λέει ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Θα κερδίσουμε τις εκλογές επειδή οι πολίτες θέλουν τη μετάβαση σε μια νέα πολιτική εποχή, λέει ο Νίκος Χριστοδουλίδης

0
Θα κερδίσουμε τις εκλογές επειδή οι πολίτες θέλουν τη μετάβαση σε μια νέα πολιτική εποχή, λέει ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Τη βεβαιότητα ότι θα κερδίσει τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής εκφράζει ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, επειδή, όπως αναφέρει, οι πολίτες «θέλουν τη μετάβαση σε μια νέα πολιτική εποχή, με ασφάλεια και σταθερότητα, με ελπίδα και προοπτική».

Σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του ο κ. Χριστοδουλίδης αναφέρει, ακόμα, ότι ο κόσμος θα πρέπει να επιλέξει αυτόν που «στο πρόσωπο του οποίου βλέπει την ενότητα, το όραμα, την εργατικότητα, το ήθος και τη νηφαλιότητα για να ηγηθεί της πατρίδας μας, για να δημιουργήσει ελπίδα και προοπτική για όλους, για εμάς και για τα παιδιά μας». Προσθέτει, δε, ότι η υποψηφιότητά του «ήταν αυτή του δύσκολου δρόμου», εξηγώντας ότι κλήθηκε να συνενώσει δυνάμεις, από αριστερά μέχρι δεξιά, για να σπάσει κατεστημένα.

Στη συνέχεια, δηλώνει έτοιμος να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας και αποφασισμένος να σχηματίσει «κυβέρνηση ευρείας κοινωνικής αποδοχής με ικανούς ανθρώπους από όλους τους πολιτικούς χώρους».

Σημειώνει ότι «η εθνική ενότητα είναι μια ιστορική αναγκαιότητα που δεν μπορεί να παρεμποδιστεί από καμιά μικροπολιτική σκοπιμότητα», ενώ παράλληλα αναφέρει ότι είναι σε θέση να αντιμετωπίσει προκλήσεις της καθημερινότητας στο εσωτερικό, καθώς και να προωθήσει συμφέροντα της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στη Διεθνή Κοινότητα.

«Η Κύπρος χρειάζεται μια κυβέρνηση ευρείας κοινωνικής αποδοχής με νέους, ικανούς, καταρτισμένους ανθρώπους από όλους τους πολιτικούς χώρους, που θα υλοποιήσουν ένα πρόγραμμα διακυβέρνησης με συγκεκριμένες θέσεις», αναφέρει.

Για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για την επίλυση του Κυπριακού, προσθέτει, «για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της ακρίβειας, για ισχυρή οικονομία που θα επιτρέπει μια στοχευμένη κοινωνική πολιτική, για αποτελεσματική αντιμετώπιση του μεταναστευτικού, για καλύτερη παιδεία και καλύτερα δημόσια σχολεία».

«Έχω τη βεβαιότητα ότι την Κυριακή η Κύπρος, μέσα από ευρεία συνένωση δυνάμεων, θα είναι η νικήτρια και με φρέσκα μυαλά θα περάσουμε σε μια νέα πολιτική εποχή που θα επιτρέψει στους νέους μας να ονειρευτούν ξανά για το μέλλον τους όχι στο εξωτερικό αλλά στην Κύπρο», καταλήγει ο υποψήφιος.

Ο κ. Χριστοδουλίδης ευχαριστεί επίσης τους συμπολίτες του που τον στήριξαν στην πορεία αυτή και συνέβαλαν στη διαμόρφωση του προγράμματός του, μέσα από συζητήσεις.

Πηγή:ΚΥΠΕ