X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΘέματα διμερούς συνεργασίας συζήτησαν ΕΛΟΤ-CYS στην Αθήνα

Θέματα διμερούς συνεργασίας συζήτησαν ΕΛΟΤ-CYS στην Αθήνα

Θέματα διμερούς συνεργασίας με κοινούς στόχους συζητήθηκαν σε συνάντηση χθες μεταξύ του Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης (CYS) και του Ελληνικού Οργανισμού Τυποποίησης (ΕΛΟΤ) στην Αθήνα.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, αξιολογήθηκε ότι σημειώθηκε ουσιαστική πρόοδος σε συγκεκριμένα ζητήματα, τα οποία θα οδηγήσουν εντός Νοεμβρίου στην επικαιροποίηση του Μνημονίου Συνεργασίας, που διατηρούν οι δύο Εθνικοί Οργανισμοί Τυποποίησης με στόχο εντός Δεκεμβρίου, 2021 αυτό να υπογραφεί.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από κυπριακής πλευράς η Διευθυντική ομάδα του CYS και από ελληνικής ο Πρόεδρος του Δ.Σ., ο Διευθύνων Σύμβουλος και ο Αναπληρωτής του, μαζί με υπηρεσιακούς.

Όπως αναφέρεται, κατόπιν πρόσκλησης του Δ.Σ. του CYS, η Διοίκηση του ΕΛΟΤ αποδέχθηκε να επισκεφθεί την Κύπρο, ανταποδίδοντας, με στόχο να σφραγισθεί αυτή η συνεργασία με ορίζοντα τη διεύρυνση ουσιαστικών κοινών δραστηριοτήτων σε πολλά επίπεδα.

Όπως τόνισαν οι δύο αντιπροσωπείες, προστίθεται στην ανακοίνωση, η αγαστή συνεργασία CYS-ΕΛΟΤ θα αποδειχθεί πολλαπλά επωφελής για τους κοινωνικούς τους εταίρους στις δύο χώρες αλλά και για την περιφερειακή συνεργασία στα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο. Επιπρόσθετα υπογραμμίστηκε ότι οι δύο Οργανισμοί θα εργασθούν από κοινού για να εντείνουν την παρουσία τους και σε διεθνές επίπεδο εντός της ευρωπαϊκής και διεθνούς Τυποποίησης, ποικιλοτρόπως.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share