Home ΕΙΔΗΣΕΙΣ Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια-Κουλέμπα

Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια-Κουλέμπα

0
Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια-Κουλέμπα

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με τον Ουκρανό ομόλογό του Ντμίτρι Κουλέμπα, με πρωτοβουλία του τελευταίου.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Δένδιας, ο κ. Κουλέμπα τον ευχαρίστησε για την απόφασή του να μεταβεί στη Μαριούπολη, συνοδεύοντας την αποστολή ανθρωπιστική βοήθειας στην περιοχή, απόφαση την οποία ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών ανακοίνωσε χθες.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας, ο κ. Κουλέμπα ενημέρωσε τον κ. Δένδια για την κατάσταση στην Ουκρανία και μετέφερε τις ευχαριστίες και του Προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι για την αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας.

«Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΥΠΕΞ της Ουκρανίας D. Kuleba, κατόπιν πρωτοβουλίας του, με ενημέρωσε για την κατάσταση στην Ουκρανία και με ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία μετάβασής μου στη Μαριούπολη ώστε να μεταφέρω ανθρωπιστική βοήθεια υπογραμμίζοντας τις δημόσιες ευχαριστίες του Ουκρανού Προέδρου Zelenskyy», αναφέρει η ανάρτηση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών στο Twitter.

Πηγή:ΚΥΠΕ