X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΤην έναρξη εργασιών στο νέο εργοστάσιο της Kassatly Group Holding στην Κύπρο...

Την έναρξη εργασιών στο νέο εργοστάσιο της Kassatly Group Holding στην Κύπρο καλωσορίζει ο Invest Cyprus

Την έναρξη εργασιών στο νέο εργοστάσιο του λιβανέζικου κολοσσού ποτών Kassatly Group Holding στην Κύπρο μέσω της εταιρείας με την ονομασία «Boutique Beverage Bottling Int’l Ltd» ως μέρος των φιλόδοξων σχεδίων του για μετάβαση του brand του από μια τοπική περιφερειακή δύναμη σε έναν παγκόσμιο παίκτη στην αγορά του, καλωσόρισε με ανακοίνωσή του την Τετάρτη ο Invest Cyprus.

Όπως αναφέρεται, το υπό κατασκευή εργοστάσιο στον Ύψωνα αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2023, με την εταιρεία να στοχεύει να κάνει το νησί βάση της μέσα σε ένα χρόνο, δημιουργώντας πέραν των 100 θέσεων εργασίας.

Σε δηλώσεις του ο ιδρυτής του ομίλου, Akram Kassatly, ανέφερε, σύμφωνα με τον Invest Cyprus, πως τα φορολογικά κίνητρα στην Κύπρο είναι ελκυστικά, αλλά παράλληλα τα γεωγραφικά πλεονεκτήματα που ο όμιλος λαμβάνει από αυτή τη μετάβαση ελκύουν ακόμα περισσότερο, καθώς παρέχεται πλέον πρόσβαση σε Ευρώπη, Αφρική, χώρες του Κόλπου και Αμερική, προσθέτοντας πως ακόμα πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι τα προϊόντα της εταιρείας θα έχουν μεσογειακές και ευρωπαϊκές σφραγίδες, κάτι που απαιτούν οι καταναλωτές ανά το παγκόσμιο.

Σημειώνεται επίσης πως ο κ. Kassatly εξήρε τη συμβολή, τις συμβουλές και τον επαγγελματισμό της ομάδας του Invest Cyprus, στοιχείο που, σύμφωνα με τον ίδιο, έπαιξε τεράστιο ρόλο στην απόφαση της εταιρείας να εγκαταστήσει τη βάση της στην Κύπρο βάση μας.

Καλωσορίζοντας τον όμιλο στην Κύπρο, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Invest Cyprus, Γιώργος Καμπανέλλας, δήλωσε ότι η Kassatly Group Holding είναι κορυφαίος περιφερειακός παίκτης με τα καινοτόμα ποτά της, εκφράζοντας ταυτόχρονα εκ μέρους της υπεύθυνης εθνικής αρχής για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων ιδιαίτερη ικανοποίηση για το γεγονός πως κατάφερε να παράσχει όσα χρειάζεται μια φιλόδοξη εταιρεία όπως ο Όμιλος Kassatly προκειμένου να εκπληρώσει τις παγκόσμιες φιλοδοξίες του.

«Με την Κύπρο να βρίσκεται στο σταυροδρόμι Ευρώπης, Ασίας και Αφρικής, διαθέτοντας εργατικό δυναμικό υψηλής εξειδίκευσης, ισχυρό νομικό πλαίσιο και φιλικό προς τις επιχειρήσεις περιβάλλον – το νησί μας αποτελεί τον ιδανικό επενδυτικό προορισμό για διεθνείς οργανισμούς», κατέληξε ο κ. Καμπανέλλας.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share