Home Featured Τις ώρες λειτουργίας τους για την περίοδο των εορτών ανακοίνωσαν οργανισμοί και σύνδεσμοι

Τις ώρες λειτουργίας τους για την περίοδο των εορτών ανακοίνωσαν οργανισμοί και σύνδεσμοι

0
Τις ώρες λειτουργίας τους για την περίοδο των εορτών ανακοίνωσαν οργανισμοί και σύνδεσμοι

Τις ώρες λειτουργίας τους για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ανακοίνωσαν την Τρίτη διάφοροι Οργανισμοί και Σύνδεσμοι στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου ενημερώνει τους καταναλωτές ότι την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021 και την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021 τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της ΑΗΚ θα εξυπηρετούν το κοινό μέχρι τις 12:45 μ.μ, ενώ τα περιφερειακά γραφεία της ΑΗΚ θα λειτουργούν κανονικά μέχρι και τις 2:15 μ.μ.

Την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021 και την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022 τα Περιφερειακά Γραφεία και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης θα παραμείνουν κλειστά.

Ο Οργανισμός υπενθυμίζει τις δυνατότητες ηλεκτρονικής εξόφλησης λογαριασμών. Το κοινό μπορεί διαδικτυακά με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας μέσω της ιστοσελίδας της ΑΗΚ www.eac.com.cy, μέσω της δωρεάν εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα EAC Mobile App, μέσω των ιστοσελίδων τραπεζικών ιδρυμάτων και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με τα ΚΕΠ.

Επίσης, αιτήσεις για νέους πελάτες, συνδέσεις, αποσυνδέσεις και μεταβιβάσεις, μπορούν να γίνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεομοιοτυπίας (φαξ).

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας, οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οι αριθμοί τηλεομοιότυπου (φαξ) των Περιφερειακών Γραφείων Προμήθειας αναγράφονται στην Ιστοσελίδα της ΑΗΚ.

Επίσης, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι οι Υπεραγορές θα είναι κλειστές την ημέρα των Χριστουγέννων, το Σάββατο 25/12/2021, την επομένη των Χριστουγέννων, Κυριακή 26/12/2021, την Πρωτοχρονιά, Σάββατο 01/01/2022, την επομένη της Πρωτοχρονιάς, Κυριακή 02/01/2022, καθώς και την Ημέρα των Θεοφανίων, Πέμπτη 06/01/2022.

Οι Υπεραγορές της Κύπρου δηλώνουν πάντα το παρόν τους και έτοιμες να στηρίξουν τον Κύπριο καταναλωτή, ανταποδίδοντας την στήριξη και εμπιστοσύνη, που οι ίδιοι τις περιβάλλουν τα τελευταία χρόνια.

Πηγή:ΚΥΠΕ