Home ΕΙΔΗΣΕΙΣ Το Πανεπιστήμιο Frederick στη 139η θέση στο παγκόσμιο σύστημα αξιολόγησης Πανεπιστημίων U-Multirank

Το Πανεπιστήμιο Frederick στη 139η θέση στο παγκόσμιο σύστημα αξιολόγησης Πανεπιστημίων U-Multirank

0
Το Πανεπιστήμιο Frederick στη 139η θέση στο παγκόσμιο σύστημα αξιολόγησης Πανεπιστημίων U-Multirank

Το Πανεπιστήμιο Frederick κατατάχθηκε στη 139η θέση ανάμεσα σε 1.103 ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, στο παγκόσμιο σύστημα αξιολόγησης Πανεπιστημίων U-Multirank.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Frederick, σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχιών του στο παγκόσμιο σύστημα αξιολόγησης πανεπιστημίων U-Multirank, το Πανεπιστήμιο Frederick σημείωσε ακόμα ψηλότερες επιδόσεις στην κατάταξη του 2022, συγκρινόμενο με κυπριακά, ελληνικά και άλλα ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια.

Συγκεκριμένα, στη γενική κατάταξη, στην οποία τα Πανεπιστήμια αξιολογούνται με βάση όλα τα κριτήρια, το Πανεπιστήμιο Frederick κατατάχθηκε στη 139η θέση ανάμεσα σε 1.103 ευρωπαϊκά πανεπιστήμια και αντίστοιχα στη 194η θέση διεθνώς, ανάμεσα στα συνολικά 2.068 Πανεπιστήμια που αξιολογήθηκαν.

Ως αποτέλεσμα, το Πανεπιστήμιο Frederick έχει καταταχθεί δεύτερο ανάμεσα σε 20 κυπριακά και ελληνικά Πανεπιστήμια που έχουν συμμετέχει στο συγκεκριμένο σύστημα αξιολόγησης.

Παράλληλα, κατάφερε να αποσπάσει βαθμολογία Α (την ψηλότερη βαθμολογία) σε 7 δείκτες, στους τομείς της Διεθνοποίησης, της Περιφερειακής Εμπλοκής, της Έρευνας, και της Μεταφοράς Γνώσης.

Πηγή:ΚΥΠΕ