X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΤο προσωπικό Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου έστειλε το μήνυμα του για Movember

Το προσωπικό Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου έστειλε το μήνυμα του για Movember

Έντεκα εργαζόμενοι του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου ξύρισαν τα μουστάκια τους και έστειλαν το δικό τους μήνυμα για ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για τον ανδρικό καρκίνο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, γιατροί, νοσηλευτές και προσωπικό, ήταν ανάμεσα στους έντεκα εργαζόμενους του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου, που επέλεξαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα για τον ανδρικό καρκίνο, ξυρίζοντας το μουστάκι που άφησαν κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του Movember.

Οι 11 συμμετέχοντες άφησαν μουστάκι, ως ένα σύμβολο ευαισθητοποίησης του ανδρικού πληθυσμού για τον αγώνα κατά ανδρικών ασθενειών, θεμάτων ψυχικής υγείας, όπως και για να τονίσουν την αναγκαιότητα της πρόληψης για την καταπολέμηση του ανδρικού καρκίνου.

Το ξύρισμα των 11 συμμετεχόντων έγινε στο χώρο του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου.

Σε ομιλία του ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Επιτρόπων του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου, Δρ Λάζαρος Σ. Σαββίδης, εξήγησε πως η αφορμή για τη δημιουργία του κινήματος Movember ήταν η ευαισθητοποίηση των ανδρών σχετικά με τον καρκίνο του προστάτη, χαιρετίζοντας κάθε εκδήλωση που προωθεί ενέργειες για την ανίχνευση και διάγνωση του καρκίνου αυτού

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share