Home ΕΙΔΗΣΕΙΣ Το ΠΣΣΕ προκηρύσσει τον 8ο διαγωνισμό Εταιρικού Εθελοντισμού

Το ΠΣΣΕ προκηρύσσει τον 8ο διαγωνισμό Εταιρικού Εθελοντισμού

0
Το ΠΣΣΕ προκηρύσσει τον 8ο διαγωνισμό Εταιρικού Εθελοντισμού

Tο Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) προκηρύσσει τον 8ο διαγωνισμό Εταιρικού Εθελοντισμού και Εθελοντικής Προσφοράς και καλεί εταιρείες/συνεταιρισμoύς ιδιωτικού δικαίου και οργανισμούς δημοσίου δικαίου, που ανταποκρίνονται στους σκοπούς του διαγωνισμού, να υποβάλουν τη συμμετοχή τους.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε το ΠΣΣΕ, ο σκοπός του διαγωνισμού είναι να αναδειχθούν οι εταιρείες/οργανισμοί και οι καλές πρακτικές/δράσεις που έχουν αναπτύξει στους τομείς του Εταιρικού Εθελοντισμού και της  Εθελοντικής Προσφοράς, κατά το 2022 και το πρώτο εξάμηνο του 2023.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν εταιρείες/συνεταιρισμοί ιδιωτικού δικαίου που είναι νόμιμα εγγεγραμμένες/οι στον Έφορο Εταιρειών ή στον Έφορο Συνεργατικών Εταιρειών, καθώς και οργανισμοί δημοσίου δικαίου που υφίστανται με βάση ιδρυτικό νόμο ή κρατικές εταιρείες που ενεγράφησαν με βάση νόμο.

Σημειώνεται ότι οι συμμετοχές μπορούν να υποβληθούν μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023.

Υπογραμμίζεται ότι η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει τη συμπλήρωση ηλεκτρονικής αίτησης που είναι αναρτημένη σε κεντρικό σημείο στην ιστοσελίδα του ΠΣΣΕ, www.volunteerism-cc.org.cy (Αρχική Σελίδα/Τελευταία Νέα/Δράσεις/8ος Διαγωνισμός «Εταιρικού Εθελοντισμού και Εθελοντικής Προσφοράς».

Πηγή:ΚΥΠΕ