Home Featured Τους άριστους αθλητές για τις επιδόσεις και το ήθος τους βράβευσε ο Δήμος Λεμεσού

Τους άριστους αθλητές για τις επιδόσεις και το ήθος τους βράβευσε ο Δήμος Λεμεσού

0
Τους άριστους αθλητές για τις επιδόσεις και το ήθος τους βράβευσε ο Δήμος Λεμεσού

Τους άριστους αθλητές και ομάδες οι οποίοι διακρίθηκαν τη χρονιά που μας πέρασε αναδεικνύοντας με τον πιο υποδειγματικό τρόπο τα ιδεώδη του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι, τίμησε ο δήμος Λεμεσού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο  Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των 23ων Λεμεσίων, απηύθυναν χαιρετισμούς ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης, ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας & Αθλητισμού Λοΐζος Μαυρουδής. Ο Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομος Προδρόμου, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί έστειλε όμως τις ευχές και τα συγχαρητήρια του στους βραβευθέντες μέσω του Προέδρου του ΚΟΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Τη τελετή τίμησαν με την παρουσία τους προσωπικότητες από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο, καθώς και από τον χώρο του αθλητισμού.

Τιμητικό Βραβείο Ήθους απονεμήθηκε στην Πρωταθλήτρια Στίβου στα 200 μέτρα Ελευθερία Παναγιώτου και στην Ομάδα Διασωστών του Μαραθωνίου Λεμεσού (Μαρία Σιήττα, Πρόδρομο Προδρόμου και Πωλίνα Πολυβίου).

Για τις διεθνείς διακρίσεις τους, οι οποίες μας έκαναν για άλλη μια φορά υπερήφανους, βραβεύτηκαν οι αθλητές: Παύλος Κοντίδης, Μάριος Γεωργίου, Μίλαν Τραΐκοβιτς, Καρολίνα Πελενδρίτου, Μαριλένα Μακρή, Άννα Σοκόλεβα, Σωκράτης Πηλακούρης, Γιώργος Άγγονας, Μιχάλης Χαρή, Κάλια Αντωνίου, Στέφανος Νικολαΐδης, Ολίβια Φωτοπούλου, Φίλιππα Φωτοπούλου, Μαριάννα Πισσιάρα, Νικόλας Αντωνίου, ΛαιλάΑμπτουλλατίφ, Άννα Χατζηλοίζου, Γιάννης Αντωνίου, Ιωάννα Βασιλείου, Γιώργος Γεωργίου, Ανδρόνικος Ευριπίδου, Ζανέτ Μιχαηλίδου, Κρίτωνας Παναγή, Μανολίνα Κωνσταντίνου, Τιάνα Ράτσα, Πέτρα Όρλοβιτς, Σοφία Στυλιανίδη, ΜέζραΤόρλακ, Μαρίσσα Πάγκαλος και Ηρακλής Πιττάκας.

Ειδικά Βραβεία απονεμήθηκαν σε  παράγοντες Ομοσπονδιών του Αγροτικού και του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Λεμεσού (Ανδρέα Ποταμίτη – ΠΑΑΟΚ, Γιαννάκη Κωνσταντίνου – ΕΠΟΛ, Άλβη Κωνσταντινίδη –  ΑΟΚΝΕΛ, Τάκη Παναγιώτου – Πρώην Πρόεδρο ΟΕΠ Λεμεσού), στους Φωτογράφους Κυριάκο Κυριάκου και Ανδρέα Χριστοφόρου και στους Μαρία Μουστάκα και Γιώργο Ζαχαριάδη της διαδικτυακής ιστοσελίδας «Νέα Πόλις», οι οποίοι αποτελούν πρότυπα για την προσφορά τους στον αθλητισμό.

Βραβεύθηκαν επίσης οι καλύτεροι αθλητές, αθλήτριες και ομάδες των Ομοσπονδιών, οι οποίοι αποτελούν το παρόν αλλά και το ελπιδοφόρο μέλλον του κυπριακού αθλητισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκαν και τα Βραβεία του Παγκύπριου Φωτογραφικού Διαγωνισμού, με θέμα «Λεμέσια 2022».

Πηγή:ΚΥΠΕ