X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣTwitter: 40% λιγότερα τα έσοδα τη Τρίτη 17/1 σε σχέση με την...

Twitter: 40% λιγότερα τα έσοδα τη Τρίτη 17/1 σε σχέση με την αντίστοιχη περσυνή ημέρα

Τη Τρίτη, 17 Ιανουαρίου, τα έσοδα του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, έπεσαν κατά 40% σε σχέση με την περσυνή αντίστοιχη ημέρα.

Η πτώση στα οικονομικά του Twitter για πρώτη φορά καταγράφθηκε από έναν συντάκτη σ’ ένα τεχνολογικό δελτίο την Τρίτη.

Σιγή ιχθύος τηρεί το Twitter

Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση, οι ιθύνοντες τουTwitter δεν έχουν προβεί σε κάποια δήλωση. Το γεγονός επιβεβαιώνει και το Reuters το οποίο σημείωσε πως και τις δύο φορές που απευθύνθηκε στην πλατφόρμα για κάποια δήλωση, δεν έλαβε απάντηση.

Η αρχή του τέλους

Τα προβλήματα φαίνεται πως ξεκίνησαν αμέσως μόλις ο αμφιλεγόμενος δισεκατομμυριούχος Elon Musk αγόρασε την εφαρμογή τον περασμένο Οκτώβριο.

Εξ’ αρχής αρκετές εταιρείες που διαφήμιζαν τα προϊόντα τους μέσω του Twitter, τράπηκαν σε φυγή κυρίως λόγω της πίεσης που τους ασκήθηκε από διάφορες οργανώσεις προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Μεταξύ των οργανώσεων η Αντί – Δυσφημιστική Οργάνωση (ADL) και η Εθνική Ένωση για την Πρόοδο των Έγχρωμων (NAACP).

Οι οργανώσεις αυτές ξεκίνησαν μια καμπάνια εναντίον του Twitter από την στιγμή που ο Musk αποφάσισε να επιτρέψει την είσοδο του Donald Trump στην πλατφόρμα, τον περασμένο Νοέμβριο. Μάλιστα τότε ο πρόεδρος της NAACP, Derrick Johnson είχε δηλώσει πως ‘’Οποιαδήποτε διαφημιστική συνεχίζει να επενδύει στο Twitter, θα πρέπει να σταματήσει’’

Αλλαγές στην πολιτική του Twitter

Το Twitter πρόσφατα μάλιστα προέβη και σε αλλαγή της πολιτικής που είχε από το 2019, η οποία αφορά στις πολιτικές διαφημίσεις. Δηλώνοντας μάλιστα πως θα χαλαρώσει την διαφημιστική πολιτική του για ”βασικές διαφημίσεις’’ στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα την ευθυγραμμίσει με αυτή της τηλεόρασης και άλλων ΜΜΕ.

Πηγή:http://www.ertnews.gr

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share