X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔύσκολη πρεμιέρα με Ουκρανία στα προκριματικά Eurovolley για την Εθνική Γυναικών Κύπρου

Δύσκολη πρεμιέρα με Ουκρανία στα προκριματικά Eurovolley για την Εθνική Γυναικών Κύπρου

Με φιλοδοξίες για μια καλή πορεία αρχίζει αύριο, Σάββατο, την προσπάθειά της στον Γ΄ Προκριματικό Όμιλο του Eurovolley 2023 η Εθνική Ομάδα Γυναικών της Κύπρου.

Πρώτος αντίπαλος είναι η αντίστοιχη ομάδα της Ουκρανίας, στις 19:00 ώρα Κύπρου (18:00 τοπική), στην ουδέτερη πόλη Κutna Hora της Τσεχίας λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία.

Στον Όμιλο συμμετέχουν επίσης Πορτογαλία και Ουγγαρία.

Σύμφωνα με την ΚΟΠΕ, οι δυσκολίες για την Εθνική του Λούη Λοΐζου που παρουσιάζεται με πολλές απουσίες είναι δεδομένες, αλλά τα κορίτσια που προετοιμάστηκαν πολύ καλά παρά την έλλειψη φιλικών θα τα δώσουν όλα.

Μειονέκτημα η απουσία από την αποστολή της Τσεχίας της αρχηγού Έρικας Ζεμπύλα που θα είναι παρούσα στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί στη Sport Hall Klimenska που θα φιλοξενηθεί ο αγώνας το Σάββατο το πρωί, ενώ προπόνηση θα γίνει και την Παρασκευή στην Τσεχία.

O κόουτς Λούης Λοϊζου δήλωσε ότι παίζουν με μια συγκροτημένα ομάδα με πολύ υψηλό επίπεδο.

«Η Ουκρανία έχει δώσει πολλά φιλικά τον τελευταίο μήνα και εμείς πρέπει να παίξουμε με όλη τη σοβαρότητα για να αντεπεξέλθουμε στις ανάγκες του αγώνα», πρόσθεσε.

Η ομάδα για την Τσεχία αποτελείται από τις: Βασιλική Ριαλά, Στέλλα Ιωάννου, Χριστιάνα Δαϋιδ, Γεωργία Χατζηχαραλάμπους, Έλενα Τσουτσούκη, Ειρήνη Ιωάννου, Παρασκευή Πεχλιβάνη, Άντρεα Ντομπρασίνοβιτς, Αικατερίνη Κέστα, Βασιλική Χατζηκωνστάντα, , Ελένη Καρακώστα, Αιμιλία Δημητρίου, Θέλμα Χριστοφόρου και Αννυ Προκοπίου.

Tον αγώνα θα διαιτητεύσουν ο Roy Bensimon από το Ισραήλ και η Veronika Mioara Papadopol από την Ιταλία.

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share