Home Featured Βασίλισσα Ελισάβετ Β’: Τα επίσημα στοιχεία της εφαρμογής Flightradar24 δείχνουν ότι πάνω από 4,79 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν το ίχνος της πτήσης

Βασίλισσα Ελισάβετ Β’: Τα επίσημα στοιχεία της εφαρμογής Flightradar24 δείχνουν ότι πάνω από 4,79 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν το ίχνος της πτήσης

0
Βασίλισσα Ελισάβετ Β’: Τα επίσημα στοιχεία της εφαρμογής Flightradar24 δείχνουν ότι πάνω από 4,79 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν το ίχνος της πτήσης

Η πτήση που μετέφερε τη σορό της Βασίλισσας στο Λονδίνο από το Εδιμβούργο, ήταν αυτή με τις περισσότερες παρακολουθήσεις ίχνους, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η ιστοσελίδα Flightradar24.

Συνολικά περίπου έξι εκατομμύρια χρήστες της ιστοσελίδας επιχείρησαν να «ακολουθήσουν» την πορεία της συγκεκριμένης πτήσης από το Εδιμβούργο προς την αεροπορική βάση του Νορτχολτ, από τη στιγμή που το αεροσκάφος βρέθηκε στον αέρα.

Ωστόσο, η πλατφόρμα δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στον όγκο των επισκεπτών.

Μάλιστα, το Flightradar24, που είναι ουσιαστικά μία εφαρμογή που επιτρέπει την παρακολούθηση των ιχνών πτήσης αεροσκαφών, αναφέρει ότι η υπερβολική κίνηση προς την ιστοσελίδα ουσιαστικά «προκάλεσε διακοπές στη λειτουργία του».

Τα επίσημα στοιχεία

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της εφαρμογής πάνω από 4,79 εκατομμύρια άνθρωποι τελικά κατάφεραν να παρακολουθήσουν τελικά το ίχνος της πτήσης από την ιστοσελίδα και την αντίστοιχη εφαρμογή, ενώ άλλοι 296.000 «παρακολούθησαν» μέσω της μετάδοσης από την πλατφόρμα του YouTube.

Παράλληλα, οι τηλεοπτικές διαδικασίες της κρατικής κηδείας της βασίλισσας αναμένεται να καταρρίψουν όλα τα προηγούμενα ρεκόρ και να γίνουν η ζωντανή μετάδοση με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση όλων των εποχών.

Οι ειδικοί του κλάδου εκτιμούν ότι 4,1 δισεκατομμύρια θεατές θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν την κηδεία αριθμός που, αν επιβεβαιωθεί, θα καταρρίψει το προηγούμενο ρεκόρ των 3,5 δισεκατομμυρίων που φέρεται να παρακολούθησαν τον σπουδαίο αθλητή της πυγμαχίας Μοχάμεντ Άλι στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Ατλάντα το 1996.