Home Featured «Wonder of The Seas»: Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο είναι έτοιμο για το πρώτο του ταξίδι, στις 4 Μαρτίου

«Wonder of The Seas»: Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο είναι έτοιμο για το πρώτο του ταξίδι, στις 4 Μαρτίου

0
«Wonder of The Seas»: Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο είναι έτοιμο για το πρώτο του ταξίδι, στις 4 Μαρτίου

Η κατασκευή του μεγαλύτερου κρουαζιερόπλοιου στον κόσμο κράτησε περισσότερα από 3 χρόνια και τώρα είναι έτοιμο να ξεκινήσει το πρώτο του ταξίδι.

Έχει μήκος 362m και πλάτος 64m, διαθέτει 18 καταστρώματα και 2.867 πολυτελή δωμάτια, που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 7 χιλιάδες επιβάτες.

Το «Wonder of The Seas» θα κάνει το πρώτο του ταξίδι στις 4 Μαρτίου από το Fort Lauderdale, της Φλόριντα προς την Καραϊβική.

Το κρουαζιερόπλοιο Royal Caribbean, το πέμπτο της σειράς Oasis, κατασκευάστηκε στη Γαλλία στα ναυπηγεία Saint-Nazaire.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε στους επισκέπτες σε όλο τον κόσμο το «Wonder of the Seas» και τα παγκόσμιας κλάσης χαρακτηριστικά του μετά από μια διαδικασία έξι ετών», δήλωσε στο CNN Travel International ο Mark Tamis, Πρώτος Αντιπρόεδρος Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων της Royal Caribbean.

Το «Wonder of the Seas» περιλαμβάνει οκτώ «γειτονιές», μία από τις οποίες περιέχει πάνω από 20.000 αληθινά φυτά, μια πολύ μεγάλη πισίνα και επίσης μια πολύ μεγάλη οθόνη ταινιών, γυμναστήριο και υποδομές για διάφορα αθλήματα.

Τον Μάιο του 2022, το Wonder of the Seas θα πλεύσει στην Ευρώπη.

Πηγή:www.ertnews.gr