Home Featured Χαιρετίζει τη διοργάνωση του Pafos Triathlon ο Δήμος Πάφου

Χαιρετίζει τη διοργάνωση του Pafos Triathlon ο Δήμος Πάφου

0
Χαιρετίζει τη διοργάνωση του Pafos Triathlon ο Δήμος Πάφου

Ο Δήμος Πάφου χαιρετίζει την διοργάνωση του Αγώνα Τριάθλου την Κυριακή 30 Απριλίου και ανακοινώνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προς αποφυγή ταλαιπωρίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πάφου, ο Δήμος Πάφου ετοιμάζεται να υποδεχθεί για μια ακόμη φορά αθλητές από όλη την Κύπρο και το εξωτερικό, σε μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση στην πόλη.

Όπως αναφέρει, το Pafos Triathlon 2023 θα πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου, στην παραλία «Αλυκές» και αποτελεί τον πρώτο αγώνα τριάθλου στην Κύπρο. Ο Αγώνας Τριάθλου σημειώνει η Τοπική Αρχή θα είναι αναβαθμισμένος και με αυξημένη συμμετοχή αθλητών.

Ο Δήμος Πάφου, ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Αγώνα Τριάθλου της Κυριακή 30 Απριλίου 2023, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Συγκεκριμένα από τη Λεωφόρο Ποσειδώνος (ξενοδοχείο Anabelle) – Μελίνας Μερκούρη – Σπύρου Κυπριανού (μέχρι τη συμβολή με Παλαίπαφου) και ανατολικά μέχρι τον τελευταίο κυκλικό κόμβο στο νέο δρόμο προς το αεροδρόμιο Πάφου οι δρόμοι θα είναι κλειστοί από τις 06:30 μέχρι τις 10:30 το πρωί.

Η Λεωφόρος Σπύρου Κυπριανού και ο νέος δρόμος αεροδρομίου θα είναι ανοιχτοί με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο.

Από τις Λεωφόρους Αφροδίτης και Ποσειδώνος (μεχρι το ξενοδοχείο “Alexander the Great”) οι οδηγοί μπορούν να κατευθυνθούν προς όλες τις κατευθύνσεις μέσω της Οδού Δανάης και Λεωφόρου Ευρώπης.

Όσοι οδηγοί κατευθύνονται από την Λεωφόρο Ευρώπης με προορισμό την Κάτω Πάφο και το Λιμανάκι θα μπορούν να χρησιμοποιούν την Oδό Γιάννη Κρανιδιώτη.

Αναφέρεται τέλος πως τη διοργάνωση στηρίζει το Υφυπουργείο Τουρισμού και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Πάφου.

Πηγή:ΚΥΠΕ