X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΖημιές €25.000 στο Alphamega Stadium μετά τα επεισόδια μεταξύ ΑΕΛ και Απόλλωνα

Ζημιές €25.000 στο Alphamega Stadium μετά τα επεισόδια μεταξύ ΑΕΛ και Απόλλωνα

Ζημιές χιλιάδων ευρώ μετρά από το βράδυ της Τετάρτης (11/1) το νέο γήπεδο της Λεμεσού «Alphamega Stadium», καθώς το πρώτο ιστορικό ντέρμπι που διεξήχθη μεταξύ των Λεμεσιανών ομάδων, ΑΕΛ και Απόλλωνα, σημαδεύτηκε για άλλη μια φορά με επεισόδια. Μερίδα ανεγκέφαλων και των δύο ομάδων έπαιξαν καρεκλοπόλεμο, ξηλώνοντας τα καθίσματά της βόρειας και ανατολικής εξέδρας του γηπέδου κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Στα χέρια των ανακριτών βρίσκεται από χθες υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του γηπέδου, το οποίο μελετάται σε μια προσπάθεια να εξακριβωθούν τα στοιχεία των ανεγκέφαλων που έλαβαν μέρος στον καρεκλοπόλεμο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του «Φ», οι ζημιές στο νέο γήπεδο ανέρχονται περίπου στις 25 χιλιάδες ευρώ, καθώς οι ταραξίες ξήλωσαν και κατέστρεψαν πέραν των 200 καθισμάτων, έσπασαν μέρος του γυάλινου διαχωριστικού, ενώ προκάλεσαν και ζημιές στα αποχωρητήρια του γηπέδου.

Τα όσα αποτρόπαια έγιναν στο νέο γήπεδο διαδραματίστηκαν μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, όταν αρχικά ρίφθηκε κροτίδα ενώ στη συνέχεια οι οπαδοί της ΑΕΛ πλησίασαν το διαχωριστικό κιγκλίδωμα με αποτέλεσμα να αντιδράσουν οι Απολλωνίστες.

Οι τελευταίοι δεν έμειναν αμέτοχοι και ξήλωσαν τα καθίσματά των κερκίδων και άρχισαν να τα πετάνε προς τους ΑΕΛίστες. Το περιστατικό κράτησε για περίπου πέντε λεπτά, με τα μέλη της ΜΜΑΔ να σπεύδουν στο σημείο και να απομακρύνουν τους ταραξίες.

Για το ντέρμπι εργάστηκαν 130 επιτηρητές και 250 μέλη της Αστυνομίας ενώ πέριξ του γηπέδου βρισκόταν και το αντιοχλαγωγικό όχημα, Αίαντας. Έγιναν εξονυχιστικοί έλεγχοι στους οπαδούς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο, ενώ επισταμένοι έλεγχοι έγιναν και τις προηγούμενες ημέρες εντός και εκτός γηπέδου.

 

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share